Šta je novo?

Edge 60 serija (fusion, obican i pro)

Uzeo i ja edge 60 pro (8/256 ispao me u G prodavnici oko 38.5 hiljade). Nije loš uređaj, meni prvi sa zakrivljenim ekranom, ne znam da li ću uspeti da se naviknem na njega, deluje klizav telefon u ruci i sa maskom i imam osećaj kao da će svakog momenta da mi ispadne. Softver je solidan mada nema nekih stvari koje su mi bile korisne na Samsungu (prethodni telefon A54), kamera je ok mada sam očekivao više, kamera aplikacija je malo siromašnija, HDR obrada je čudna i nikad ne znam šta ću da dobijem na kraju kad škljocnem (dosta često napuca kontrast previše), Samsung je tu bio konstantniji, iako na papiru Motorola ima bolji hardver kamere, selfi kamera je ok mada previše izoštrava lica i boje su mi malo čudne.
Baterija dosta bolja od Samsunga, drži duže osetno. Ekran mislim da je malo prijatniji za gledanje zbog višeg pwm-a u odnosu na Samsung.
Ovo su utisci nakon par dana korišćenja, videću kako će dalje ići. Ako imate neki dobar video sa savetima šta kako podesiti na ovom telefonu može link.

Poslednja izmena:
Kojih stvari nema? Pogledaj u setovanju boja (ekran pa boje) da nadjes sta ti odgovara, ako vev nisi probaj prirodno.

Ja sam zeni uzeo Edge 60 pro 8/256 i bas poredio sa mojim edge 40 pro. Za kameru nijanse su u pitanju bas , malo meni bar deluju prirodnije boje na 40ici , al daleko od toga da 60icom nismo zadovoljni. Prednja kamera takodje jako sposobna . Ona ga napunila aplikacijama za posao , i telefon leti. Kupio joj 68w punjac , prilicno brzo se napuni. Kaze za neku njenu upotrebu , posao i surfin 8/256 sasvim dobro radi posao . Takodje uzet u G za oko 39 hiljada. Baterija njoj dan ipo lagano izgura , zena zadovoljna 🙂

Nazad
Vrh Dno