Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nudim Dizni plus jedan seat za SurfShark sa opcijom vise uredjaja. Na duzi vremenski period, minimum godinu dana.

nudim office 365 za prime

Trazim:

Voyo koji radi van Yetel mreze

Valjda Voyo ima pet profila, a dva korisnika mogu da strimuju istovremeno.

Da, na to sam mislio. Ako ima neko spreman za razmjenu neka se javi.
Ako ne, onda bih se nekako uklopio i sa jednim profilom.

Nudim EON Full slot za TV (sve arene sem premium 4 i 5).

Tražim Disney+ isto za TV.

Netko eon BiH TV (ili neki drugi BiH servis) slot za Disney +? Treba mi zbog HNLa (sa hr komentatorima, ako to još uvijek nude)?

Nudim Amazon Prime evo bas sad ima utakmica.
Trazim EON van mreze

Nudim - Prime, HBO, Peacock, Paramount+ ili FOX One
u zamenu za Netflix nalog (TV, fon i PC slot) pozeljno sa HDR pretplatom.

Nudim EON Full slot za TV (sve arene sem premium 4 i 5)

Tražim po mogućstvu NordVPN, ali može i neki drugi.

Пошто се уважени члан (који је у замену добио Ф1 про налог) прави мртав од суботе, опет тражим и нудим следеће:
потребан MOVE слот за ТВ чисто из хобија. Имам ЕОН, xplore, iris па ми и ово фали да употпуним колекцију свега што 99% времена и не гледам. Да, немам јетел ТВ, али ми се он нешто и не свиђа. Мада... Ако неко жели нешто од понуђеног, може и јетел тв.
У замену за MOVE нудим Ф1 про налог, може и ирис ако је некоме интересантан или ЕОН премијум слот за ТВ.

ПС да појасним ово око MOVE - човек је дао свој налог, радио је супер. У суботу продам бокс на коме је био инсталиран (наравно бокс враћен на фабричка). Инсталирам MOVE на ТВ контајући да њега 100% нећу мењати барем пола године, а боксови одлазе и долазе. Међутим, не могу да се улогујем на налог. Пошаљем му поруку још у суботу, али он ништа. Видим да се појављује редовно на форуму (последња активност јуче).

Poslednja izmena:
Pa nisu varalice,moze da prevari samo jednom😉. Varalice varaju redovno.

Ja tako probam pre neki dan Eon za tv, za koji sam dao Iris i lik mi odgovori da je raskinuo ugovor. Ja ga pitam, što mi nije javio, on ništa ne odgovara...

Da se razumemo, desi se i meni da ne odgovorim jedan dan, jer imam gomilu obaveza oko dece i posla i sam se pogubim ponekad, ali uvek odgovorim u roku ne dužem od 48h. Ove ostale na black listu...Obrisaće ovo sigurno, jer je off topic...Ali ko vidi, video je...

Ne treba brisati jer treba znati da ima ljudi koji i ovde varaju...ako ništa drugo ljudski je odgovoriti ako se nešto desi. A upravo ti @okram007 si primer dobre saradnje a nadam se da isto možeš reći i za moju malenkost 😉 samo sam sa tobom razmenio šta sam razmenio i ne da nema nikakvih problema nego sve za deset. Ako postoje dve ili više strana spremnih za dogovor a da su istovremeno i ok ljudi onda tu problema nema i ne može ih biti. Nisam očekivao da i ovde ima ljudi sa nazovi drugim sklonostima ali očigledno svakakvih nas ima u globalu.

Naravno druže 👍

Nazad
Vrh Dno