milos88nbg
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.01.2021
- Poena
- 115
nemas lowcost let do valensije iz bg-a ..samo airsrbija
moze povoljnije do alikantea
moze povoljnije do alikantea
Da, zbog Bazela. Meni upalo odlicno!Pa kada je Bazel privremeno zatvoren, to je razlog ako se dobro secam.
Kakva su iskustva sa Lufthansom?
Koliko bi trebalo doci ranije na aerodrom kada se kod njih cekira?
Par ljudi mi je reklo 2 sata najmanje, a neki kazu da je mozda bolje 3 ili 4. I ova dva mi je previse jer poprilicno putujem do samog aerodroma.
To ce se sigurno desiti i reci ce kad padne cena "a pa mi smo po vecoj kupili" 🙂Ko planira neko putovanje uzmite karte što pre, jer će barel "malo" da skoči 😉. CEO od American Airlines već sprema scenario 175$/b, a tu već kreće seĉa letova.
Nista ih ne sprecava da otkazu letove.Ko planira neko putovanje uzmite karte što pre, jer će barel "malo" da skoči 😉. CEO od American Airlines već sprema scenario 175$/b, a tu već kreće seĉa letova.
Tako je.Nista ih ne sprecava da otkazu letove.
https://forum.benchmark.rs/threads/avio-kompanije-lowcost-letovi-i-iskustva.406413/post-7695240![]()
Lufthanza otkazuje 20.000 letova tokom leta: Za koje relacije i koji je razlog
Nemačka avio-kompanija Lufthanza će tokom leta otkazati 20.000 letova na kratkim relacijama, zbog toga što je sve skuplje avio-gorivo učinilo da su mnoge destin1info.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari