Šta je novo?

MultiSIM konacno i kod nas!

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pročitah sve i ne skontah , da li multi SIM iz A1 može na dva telefona, jedan nosim na posao jer je prljav, a drugi privatno da ga ne bih upropastio, bio do A1 i rekoše ne može

Znaci jedan za sve u mts-u moze i na tri telefona, ne mora telefon + pametan sat + tablet. Na sajtu nije bas precizno objasnjeno.
Nisam lepo ovo gore napisao, ispade kao konstatacija a trebalo je da bude pitanje da li usluga jedan za sve moze da radi na dva ili tri telefona? Ako neko provereno zna.

Nisam lepo ovo gore napisao, ispade kao konstatacija a trebalo je da bude pitanje da li usluga jedan za sve moze da radi na dva ili tri telefona? Ako neko provereno zna.
Radi provereno na dva telefona, na glavnom mi je sim kartica a na drugom esim kartica. Nisam imao potrebu za trecim telefonom, ali moze, samo taj telefon treba da ima volte i esim i to je to.

Poslednja izmena:
Ma da, nego kada sam aktivirao sim 2 nisu uključili 5g, pa sam zvao, i krenula nešto da paniči "ne može na više telefona" pa sam joj rekao da je u tabletu. Pitala me i za model (iako sam tada zvao sa baš te kartice koja je bila u drugom telefonu) i aktivirali mi 5g odmah.

Da li je neko probao dodatnu esim karticu iz "jedan za sve mts" da aktivira na ruteru, da mozda ne blokiraju kada ocitaju imei iz rutera?

U ruter ide sim, a esim u telefon. Ja nisam probao ali je agent mtsa to prodavao mwni kao selling point, tako da bi trebalo da moze

Da li je neko probao dodatnu esim karticu iz "jedan za sve mts" da aktivira na ruteru, da mozda ne blokiraju kada ocitaju imei iz rutera?
Planiram da probam kada mi ove godine istekne ugovor i budem prelazio na nove 5-ica pakete
Multisim je sjajna stvar da se sa novim najjačim postpaid paketom napravi improvizovani BOX 3 sa mobilnim, internetom i televizijom.
Na telefonu i mifi deli se neograničen (u najjačem postpaid paketu) internet, a preko MOVE smart app dobiješ TV servis
Brzine 5G mreže su odlične i samo da im ne padne na pamet da ih ograničavaju po paketima

Koristim tako i sljaka extra. E dokle ce tamo, hoce prepisati od A1 I Yettel sto obicno rade, pa nekako ogranice internet ili pocnu naplacivati to niko ne zna.
Ali vecno trajati sigurno nece.

Koristim tako i sljaka extra. E dokle ce tamo, hoce prepisati od A1 I Yettel sto obicno rade, pa nekako ogranice internet ili pocnu naplacivati to niko ne zna.
Ali vecno trajati sigurno nece.
Jel ti u ruteru sim ili esim? A ako sim jel ti stize sms normalno na esim u telefonu?

Nazad
Vrh Dno