Nisam lepo ovo gore napisao, ispade kao konstatacija a trebalo je da bude pitanje da li usluga jedan za sve moze da radi na dva ili tri telefona? Ako neko provereno zna.Znaci jedan za sve u mts-u moze i na tri telefona, ne mora telefon + pametan sat + tablet. Na sajtu nije bas precizno objasnjeno.
Radi provereno na dva telefona, na glavnom mi je sim kartica a na drugom esim kartica. Nisam imao potrebu za trecim telefonom, ali moze, samo taj telefon treba da ima volte i esim i to je to.Nisam lepo ovo gore napisao, ispade kao konstatacija a trebalo je da bude pitanje da li usluga jedan za sve moze da radi na dva ili tri telefona? Ako neko provereno zna.
Nema sta ko da pita , aktiviras preko moj mts, stigne u roku 24 sata mail i aktiviras karticu na drugom ili trecem uredjaju.Potvrdjujem. Ali ako pitaju, kaži da je za tablet.
Planiram da probam kada mi ove godine istekne ugovor i budem prelazio na nove 5-ica paketeDa li je neko probao dodatnu esim karticu iz "jedan za sve mts" da aktivira na ruteru, da mozda ne blokiraju kada ocitaju imei iz rutera?
Jel ti u ruteru sim ili esim? A ako sim jel ti stize sms normalno na esim u telefonu?Koristim tako i sljaka extra. E dokle ce tamo, hoce prepisati od A1 I Yettel sto obicno rade, pa nekako ogranice internet ili pocnu naplacivati to niko ne zna.
Ali vecno trajati sigurno nece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari