Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Magneto za Fen nije loše, a isto i Pov addon čini se brzi od Fen.

Ja sam stavio gears scrapers za Fen Light i radi, ali takođe i za Umbrella addon

Сад ме терате на лакши фен 😂. Нека овако док не стигне коцка треће генерације, па ћу онда све изнова подесити.
А коцка ће бити прелазно решење док се не купи RockTek G2 на коме ће радити само coreelec.

Пробах gears scrapers да поставим за фен, али избаци да није компатибилан. Са umbrella-ом ради нормално.
Сад ми је остао коко за фен, а зупчаник иде за кишобран 😁
Sta ce ti fen pored fen lite...

У неком тренутку је нешто коди побудалио, па сам експериментисао са фен и фен лајт, тако да је на неким босевима остао један а на неким други фен. Тренутно ми је на onn 4k pro фен, а пошто ми следеће седмице стиже коцка треће генерације која ће бити примарни бокс, онда ћу на њу ставити лајт. Свиђа ми се зупчаник како ради, даје више резултата и мислим да је и бржи од кокоа.

Najednom mi se kodi usporio i ne vuce linkove sa RD a kad nesto i uspe prodje te volja za gledanjem koliko traje ucitavanje, isto se desava i sa stremiom na nvidia shiekd

Najednom mi se kodi usporio i ne vuce linkove sa RD a kad nesto i uspe prodje te volja za gledanjem koliko traje ucitavanje, isto se desava i sa stremiom na nvidia shiekd
Svi imamo taj problem kako na Kodi-ju tako i na stremiu nebitno koji uredjaj koristis. Mozda je nesto bolja situacija na Kodi-ju ali i tu se desava da neki RD link zabode. Sreca pa imam Easynews tako da njega sve cesce koristim. Ni on nije savrsen ali nekad dobro dodje kao zamena za Real Debrid.
Definitivno je u danasnje vreme mnogo korisnika RD nego ranije pa uvece ili vikendom verovatno dolazi do zagusenja servera pa se neki linkovi ne mogu pustiti, sporo se pustaju ili pak baferuju.
A i sam RD je poostrio pravila tako sto blokira "sumnjiv" sadrzaj, neki sadrzaji i nisu na samom RD serveru nego ih RD povlaci sa drugih host servera. Moze da bude i problem i do RD api-ja. Nekad dodje i do problema sa autentifikacijom i nacinom generisanja linkova.
Tako ako ne radi neki link, pusti sledeci.
Updejuj addone... Brisi redovno cache u aplikaciji.

Nazad
Vrh Dno