Sta ce ti fen pored fen lite...Пробах gears scrapers да поставим за фен, али избаци да није компатибилан. Са umbrella-ом ради нормално.
Сад ми је остао коко за фен, а зупчаник иде за кишобран 😁
Svi imamo taj problem kako na Kodi-ju tako i na stremiu nebitno koji uredjaj koristis. Mozda je nesto bolja situacija na Kodi-ju ali i tu se desava da neki RD link zabode. Sreca pa imam Easynews tako da njega sve cesce koristim. Ni on nije savrsen ali nekad dobro dodje kao zamena za Real Debrid.Najednom mi se kodi usporio i ne vuce linkove sa RD a kad nesto i uspe prodje te volja za gledanjem koliko traje ucitavanje, isto se desava i sa stremiom na nvidia shiekd
Ne stavljam uglavnom sportske i iptv addonove u repo, najbolji imaju svoje originalne repoe, cesto se obnavljaju i ima ih raznih pa da ne zagusujem... A i cesto su nepouzdani ili ne rade, samo ako se neki bas izdvaja mozda dodam...Sport HD ne radi?
Nisam ga nešto odavno koristio i nanovo sam dizao box vidim da ga nema ni Dexe.
Šta je od sportskih adona aktuelno. Vidim da rizing tides još šljaka.
I live tv addoni šta šljaka
I za one koje nostalgija vuce i dalje na FEN a da nije "laksi" ima kod @dEXE i Viper Scrapers ( a nije nam prijavio da je ubacio 🤣😂🤣😂 ) fork od CoCo-a i on moze da se ubaci u FEN ( posto ne moze Gears i Magneto ) i mogu da se ukljuce providers-i Aiostreams , Mediafusion , Comet , DMM , Meteor i normalno i Torentio ( jer preko CoCo-a daje samo njegove rezultate sta god stikliro ) i onda FEN daje mnogo bolji , brzi i veci izbor linkova nego sa CoCo-om ili ti slicno ili isto kao "laksi" FEN iili Kisobran sa zupčanikom i magnetom 😉😁Сад ме терате на лакши фен 😂
Mada mi se cini da tu ima dosta ponavljanja ( ko da su to isti linkovi sa razlikom iza zareza u velicini filma ili serije ) al u sustini to je isto tako sa svim pomenutim addonovima i scrapersima sa kojom god kombinacijom dobija se manje vise slicno ako ne i isti rezultati sem sa CoCo koji definitivno posustajeAiostreams , Mediafusion , Comet , DMM , Meteor

Ubacim ja s vremena na vreme ako naletim na nesto zanimljivo ili mi se bar tako ucini, tako da morate da ulazite u repo i gledate pažljivo 😉I za one koje nostalgija vuce i dalje na FEN a da nije "laksi" ima kod @dEXE i Viper Scrapers ( a nije nam prijavio da je ubacio 🤣😂🤣😂 ) fork od CoCo-a i on moze da se ubaci u FEN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari