D
Deleted member 232475
Guest
U pravu ste, bas sam se jutros iznenadio kad je vise ne primecujem, tako da povlacim pljuvacinu u afektu po antirefleks foliji za uktru 😅Jel ne bi trebala ta linija da nestane posle par sati/dana?
U pravu ste, bas sam se jutros iznenadio kad je vise ne primecujem, tako da povlacim pljuvacinu u afektu po antirefleks foliji za uktru 😅Jel ne bi trebala ta linija da nestane posle par sati/dana?
A kakva je folija ovako? Jel smeta za s pen, posto nije glatka kao staklo? Pretpostavljam i da se prlja brze od stakla, tj zamasti od prstijuU pravu ste, bas sam se jutros iznenadio kad je vise ne primecujem, tako da povlacim pljuvacinu u afektu po antirefleks foliji za uktru 😅
Koliko ja znam za S26 ultra se nije pravila futrola na preklop iz originalaDa li postoji neka fina futrola na preklop za S26 Ultra?!
Keva treba da menja S24U na kojem je imala onu njihovu originalnu Smart View, i navikla je generalno na futrole na preklop...
Znam, znam, zato i pitam za neku finu zamensku, ali ništa od toga izgleda... 🙂Koliko ja znam za S26 ultra se nije pravila futrola na preklop iz originala
Ove nove maske imaju ovo što se zove "Aaron Button", jesi li probao kako radi?Стигла маска
Још увек нисам. Кад испробам, јављам.Ove nove maske imaju ovo što se zove "Aaron Button", jesi li probao kako radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari