Šta je novo?

Prodajem/menjam Suunto, G-Shock, Huawei GT2, Amazfit, Zeblaze

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

Lazaboj

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
645
Na prodaju moja kolekcija satova. Na zalost idu na prodaju jer ne stizem da ih sve nosim od kad sam otkrio cari pametnih satova (smart watch). Svi satovi su ispravni i ocuvani i imaju svoje kutije kao i svoje punjace. Dodacu slike kutija naknadno samo da ih sve nadjem. Ukoliko neko zeli dodatne slike nekog od satova slobodno me kontaktirajte.

Krecemo do desno na levo:
  1. Casio G-Shock GA-100-1A1ER - legendarni Casio G-Shock, vodootporan i izdrzljiv sat kojie svetski poznat. Ocuvan i sve radi kako u savrsenom redu. Ima svoju kutiju i sve sto ide uz sam sam kad se kupi. Cena 4000din
  2. Huawei Watch GT2 - Srebrni sa crnom gumenom narukvicom - ocuvan i sve radi kako u savrsenom redu. Fenomenalan pametni sat sa fenomenalnim funkcijama. Baterija odlicna i ima funkciju da se sam ugasi kad se ne koristi nekoliklo dana. Integrated GPS / GLONASS / GALILEO / BEIDOU, Support Compass Wrist Heart Rate Monitor, Pulse Ox Blood Oxygen Saturation Monitor, Proximity sensor, AccelerometerIma svoju kutiju i sve sto ide uz sam sam kad se kupi. Cena 6000din
  3. Suunto Core All Black - jedan od najbolji vojnih satova za ekstremne situacije. Barometar, termometar, visinometar, merenje dubine, kompas i sl. Omiljeni sat kome mozete zameniti bateriju u nekoliko sekundi, koisti 2032 baterije koje mozete kupiti bilo gde i sat mozete da otvorite istom tom baterijom Ocuvan i sve radi kako u savrsenom redu. Ima svoju kutiju i sve sto ide uz sam sam kad se kupi. Cena 5000din.
  4. Amazfit T-Rex 1st Gen - fenomenalni sat za sportiste sa gomilom funkcija, sa vojnim sertifikatima o izdrzljivosti. Smatra se da je to pandan G-Shock ali je pametni sat. GPS, kompas, barometar, termometar i sl. ocuvan i sve radi kako u savrsenom redu. Fenomenalan pametni sat sa fenomenalnim funkcijama. Integrated GPS / GLONASS / GALILEO / BEIDOU, Support Compass Wrist Heart Rate Monitor, Pulse Ox Blood Oxygen Saturation Monitor, Proximity sensor, Accelerometer. Baterija odlicna i ima funkciju d ase sam ugasi kad se ne koristi nekoliklo dana. Ima svoju kutiju i sve sto ide uz sam sam kad se kupi. Cena 6000din.
  5. Zeblaze Beyond 3 Pro - fenomenalni sat za sportiste sa gomilom funkcija koji izgleda kao Apple Watch. Neverovatno lagan i izdrvljiv sa baterijom kja moze da izdrzi 15ak dana, ultra-veliki 2.15" HD amoled ekran, Integrated GPS / GLONASS / GALILEO / BEIDOU, Support Compass Wrist Heart Rate Monitor, Pulse Ox Blood Oxygen Saturation Monitor, Proximity sensor, Accelerometer. Ima svoju kutiju i sve sto ide uz sam sam kad se kupi. Cena 5000din.
  6. Neki kineski genericki pametni sat, baterija i nije nesto za pohvaliti ali izgleda potpuno isto kao Apple Watch Ultimate i koristi isti sistem za kaiseve. Ima kutiju ali moram da je nadjem, za nju ne obecavam.
Sve su ovo moji satovi i kupovao sam ih godinama za sebe jer sam hteo da napravim kolekciju. Ali na zalost sad nosim Zeblaze Stratos 2 Ultra i sa kojim sam vrlo zadovoljan ali na zalost nije ni prineti Suunto, Huawei, Amazfit ili Casio po senzorima i tacnosti. Kutije cim nadjem ce biti slikane, ukoliko zelite dodatne slike nekog od satova slobodno me kontaktirajte. Telefon: 0638968442 - Lazar

Prilozi

• Satovi.jpg
    Satovi.jpg
    293.6 KB · Pregleda: 337
Amazfit je prodat kolegi sa foruma. Slike kutija u nastavku.

Satovi Kutija.jpg

Otišao i Suunto.

Ostali još Huawei Watch GT2 (2), Zeblaze Beyond 3 Pro (5) i Klon Apple Ultra (6).

Nazad
Vrh Dno