Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za Samsung

U pravu ste, bas sam se jutros iznenadio kad je vise ne primecujem, tako da povlacim pljuvacinu u afektu po antirefleks foliji za uktru 😅
A kakva je folija ovako? Jel smeta za s pen, posto nije glatka kao staklo? Pretpostavljam i da se prlja brze od stakla, tj zamasti od prstiju

Tanka, ekstra na suncu, osecaj kao da je nema i pretpostavljam tako i stiti ekran 😆 mada staklo kad sam imao, bilo je poteskoca sa otiskom pola dana i naprasno se nekako adaptiralo i nije problema. Sa ovom folijom je osecaj kao da nista nisam lepio preko ekrana, kad su nestale linije sa sredine kako se lepila gore i dole.

Neka preporuka za tanku silicon (nikako providnu jer sve požute) S25 Ultra sa Aliexpressa naravno?
Može i magnet da mogu u kolima da držim telefon na vent.
Nešto na ovaj fazon samo me brine da se guli boja kao 5 sličnih što sam imao za S23U, plus su ljudi pisali da se gule iz ove zvanične Samsung takve futrole.

Ja imam neku za S23U,tanki crni silikon,uzeo je u 3G store-u,nosio sam je par meseci,ne vide se tragovi da se negde izlizala...

Ima li ko informaciju da li smart view maska za s25 ultru, konkretno u 3g store-u, radi "na magnet", odnosno da ne treba da se instalira posebna aplikacija da bi prozorče imalo funkciju? Samo sam tamo video da imaju tu "original" smart view.

Da li postoji neka fina futrola na preklop za S26 Ultra?!

Keva treba da menja S24U na kojem je imala onu njihovu originalnu Smart View, i navikla je generalno na futrole na preklop...

Nazad
Vrh Dno