Šta je novo?

Supernova (2024+)

@silver11 Nemaš mogućnost. Tu infrastrukturu može da koristi samo Supernova i niko više.
Zato što si "Supernova optika" a ne "MTS optika". Ti kao ex-ExeNet si u istom sosu kao ja sad kao ex-Orion... jer smo sad Supernova.

Vidim svasta se pise. Otkazni rok ako se dobro secam ne postoji? Vidim u drugim temama da pisu clanovi da ih zaje bavaju pa da potvrdim. I zanima me ako se sa optike prelazi kod drugog operatora, (Yunet, Yettel..) gde se trazi onaj kod, IDP broj ako ne gresim, da li se to najavljuje i trenutnom operatoru i da li se zahteva raskid, odnosno da li ugovor mora da bude raskinut da bi ovi drugi mogli bilo sta?
Ne dajte da vas majmunišu, otkazni rok ne postoji u zakonu, ugovorna obaveza kad istekne sutradan možete da razdužite opremu.

Ne dajte da vas majmunišu, otkazni rok ne postoji u zakonu, ugovorna obaveza kad istekne sutradan možete da razdužite opremu.
Tako je.Takodje kome nisu menjali cenu paketa a zeli da raskine sa njima nek napise prigovor jer su izbacili kanale bez 30 dana unapred obavestenja sto je u prevodu krsenje ugovora sa njihove strane.Mozete da mi se javite u PM ako vam treba pomoc oko toga,pomocicu bez problema

Postoji li nacin da se izbrisu pojedini tv kanali na STB uredjaju, ne da se zakljucaju nego da ih jednostavno vise nema u listi kanala?

Ne. Jer im "favoriti" lista radi r*tardirano i izuzetno se lako promeni sa nje na listu koja te druge kanale sadrži.
Znaš trocifreni broj kanala > otkucaš broj > eto te na tom kanalu bez obzira što tog kanala nema na toj trenutno izabranoj listi.

Drugari, dolaze da montiraju STBove kod produzenja ugovora na supernovi sad u petak (imam stari Exe Net paket koji je sad Super L ili tako nesto, jos uvek mi je coax u televizorima, paket neki 100/40 prastari).

Moze savet vas iskusnijih sta da obratim paznju da mi ne zas**u prilikom instalacije? ONT mi je takodje neki prastari (TP Link) koji sam stavio u bridge a koristim svoj Mercusys. Bilo sta sto vam pada na pamet da obratim paznju kad budu dosli da riljaju po kuci bio bih vam zahvalan za sugestije.

Drugari, dolaze da montiraju STBove kod produzenja ugovora na supernovi sad u petak (imam stari Exe Net paket koji je sad Super L ili tako nesto, jos uvek mi je coax u televizorima, paket neki 100/40 prastari).

Moze savet vas iskusnijih sta da obratim paznju da mi ne zas**u prilikom instalacije? ONT mi je takodje neki prastari (TP Link) koji sam stavio u bridge a koristim svoj Mercusys. Bilo sta sto vam pada na pamet da obratim paznju kad budu dosli da riljaju po kuci bio bih vam zahvalan za sugestije.
Prvo i osnovno, ukoliko je moguće neka koriste postojeću instalaciju. Čak i da nije, traži da na ista mesta provuku novu instalaciju. Što se opreme tiče, probaj da ti naprave kako je bilo, i ne puštaj ih napolje dok se ne uveriš da sve radi 😁
Ostalo po želji.

Prvo i osnovno, ukoliko je moguće neka koriste postojeću instalaciju. Čak i da nije, traži da na ista mesta provuku novu instalaciju. Što se opreme tiče, probaj da ti naprave kako je bilo, i ne puštaj ih napolje dok se ne uveriš da sve radi 😁
Ostalo po želji.
Jeste tako ali u stvarnosti mnogo je teško da njima na terenu se ubeđivati .

Jeste tako ali u stvarnosti mnogo je teško da njima na terenu se ubeđivati .
Pa nema šta, oni ulaze kod nas, izvolte pravila su ta. Može neke korekcije ukoliko bitno ne narušavaju prostor. Moja iskustva su pozitivna po tom pitanju, i ex Exe, SN, SBB i sada A1.

Nazad
Vrh Dno