Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Tnx

Na koji iznos?

Može li 7.000?

A da li moram da kupim proizvode u tom iznosu iz iste radnje, ili mogu dve različite?
Mora da pređe iznos porudžbine 8.000 dinara. I ne mora da bude iz iste radnje ono što je u korpi.

• Like
Reagovanja: Nea
Има ли неко ваучер од 3.000 или 5.000 за износе до 20.000 динара?
Унапред хвала

app2000 radi

Na preko 15.000 din.

Mora da pređe iznos porudžbine 8.000 dinara. I ne mora da bude iz iste radnje ono što je u korpi.
U principu se isplati taj kod od 1.000 RSD ako tačno znaš ono šta želiš, već si video to u redovnoj prodaji i odgovara ti.

Ako ti je prodavnica tu u blizini, bolje je otići i kupiti direktno. Oko 500 RSD je poštarina, plus 200 RSD nadoknada za to što ne želiš da im plaćaš unapred. Dođe ti na kraju na isto.

Potvrđujem takođe, nikada nisu poslali personalizovan ili rođendanski vaučer. Mislio sam da će poslati bar 500 na 4000 nakon kupovina većih iznosa, međutim ništa od toga.

1500/5000 dobio pre neki dan za rođ.

Ni ja nisam dobio ništa za rođendan, koji je bio pre nedelju dana... doduše, i brat je zaboravio da mi čestita. 🥲

Meni su samo jedne godine poslali 1500/5000, a prosle god nista.
Sto je najgore nisu mi poslali ni one za anketu za gume ni za obavljenu kupovinu u X mesecu iako je stigao email da najavi akciju. Trazila sam preko podrske tad i poslali mi naknadno a onda kad sam htela da iskoristim nije ni radio. Smejurija.
Jedino sam uhvatila ovde par dobrih ljudi da su mi poslali u poruci i kad mi se poklopi kupovina sa nekim od aktuelnih a1000-a5000.

Ja opet kao pala s Marsa, ali da li neko može da mi kaže gde se nalaze ti vaučeri vezani za aplikaciju "app3000", tj. gde mogu da vidim kada su dostupni? Instalirala sam je tek juče kad sam videla ovde da postoji i aplikacija🫣😅

Nazad
Vrh Dno