Ovo je uobičajeno za Yettel. Ne moraš da izlaziš iz aplikacije, međutim, dovoljno je da osvežiš početnu stranicu, prevlačenjem prstom nadole.Kad se logoutujes i ponovo udjes pise ova druga cifra.
Ovo je uobičajeno za Yettel. Ne moraš da izlaziš iz aplikacije, međutim, dovoljno je da osvežiš početnu stranicu, prevlačenjem prstom nadole.Kad se logoutujes i ponovo udjes pise ova druga cifra.
Zasto onda u aplikaciji samo ne disabluju taj feature? To je obican feature flag.. Ko god da je product manager za aplikacije - nadam se da koristi aplikaciju da vidi u kom je stanju.danas je OTP banka imala servisne radove na svom sistemu i zbog toga na nivou drzave nije radio IPS
Ja sam imao bag da nisam mogao nista online da platim dok nisam karticu provukao kroz bankomat ili prodajno mesto.Imam ja cudan problem, ne mogu da platim karticom mts racun i yetel racun. Ostalo, sve prolazi, e sanduce infostan, struja, sbb... pojma nemam do cega je..
Mislio sam prosli mesec posto nije stigla kartica, da je mozda problem u cvv broju, sad je stigla sve ok.
el si ikad koristio otp banku? oni nemaju drugaciji nacin izvrsavanja koriste samo ips istem nemaju svoj kliringZasto onda u aplikaciji samo ne disabluju taj feature? To je obican feature flag.. Ko god da je product manager za aplikacije - nadam se da koristi aplikaciju da vidi u kom je stanju.
e vidi nemam pojima radim na salteru gde placaju racune, jedna platna institucija odmah jutros u 8 sati je stajalo obavestenje da otp ima servisne radove i da ips placanje ka bilo kome ne radi negde oko 16 h su nas obavestili poruka da citira.m: "Obavestavamo vas da su IPS nalozi ponovo dostupni nakon zavrsenih servisnih aktivnosti banke"Zasto onda u aplikaciji samo ne disabluju taj feature? To je obican feature flag.. Ko god da je product manager za aplikacije - nadam se da koristi aplikaciju da vidi u kom je stanju.
za mts vezano imaju vise racuna 160 170 ..... za neke racune je obavezan model 97 a za neke mora bez modela iece nalog da prodje kada stavis model , ne znam dal vama izbaci pogresan poziv na broj ili nesto slicno ili samo nece da prodje kao neispravan bez da izbaci objasnjenje gresku.Ja sam imao bag da nisam mogao nista online da platim dok nisam karticu provukao kroz bankomat ili prodajno mesto.
Moj ti je savet da proveris limite na kartici i da li su ti upaljena sva tri kanala.
Ako je sve okej, obavezno kontaktiraj podrsku.
Neke mts racune placam online preko aplikacije mts, a neke preko QR koda, do sad nisam proveravao nista sem iznosa, ali obraticu paznju.za mts vezano imaju vise racuna 160 170 ..... za neke racune je obavezan model 97 a za neke mora bez modela iece nalog da prodje kada stavis model , ne znam dal vama izbaci pogresan poziv na broj ili nesto slicno ili samo nece da prodje kao neispravan bez da izbaci objasnjenje gresku.
i nemojte da verujete QR kodu previse uvek proverite kako je popunilo masku znaju da izgrese katastrofa
Drugima radi ok?
Ok... vrlo zanimljiva situacija. Sa privatnog laptopa, koji ne koristi vpn, radi bez problema.
Da, ali moras da im se obratis putem chataDa li je jos uvek moguce transakciju izvrsenu debitnom karticom naplatiti sa kreditne sa opcijom revolving a ne samo podeli na (fixne) rate ?
Da, ali moras da im se obratis putem chata
Hajde probacu sutra kad transakcija bude izvrsena da ih kontaktiram i zatrazim.Da, ali moras da im se obratis putem chata
Ni posle skoro 2 godine od lansiranja nove aplikacije nisu još uspeli da implementiraju opcije iz stare aplikacije. Nije ni čudo što im se direktor preziva Samohvalov. Samo se hvale, a ne mogu najosnovnije funkcije iz stare aplikacije da vrate.
Ja redovno to radim, nema provizije, a i mene su u pocetku ubedjivali da ima na web-u, pq im kazem da nema, tamo su rate, a revolving moraju oni rucno. Sada me vise ne pitaju, samo proslede, naravno transakcija mora biti izvrsena i odradjena master karticom, kao i do sada sto su bili uslovi.Hajde probacu sutra kad transakcija bude izvrsena da ih kontaktiram i zatrazim.
Danas kad sam na chatu pitao dobio sam odgovor , da li sam probao preko weba, kada sam rekao da na webu jedino i i vidim samo podeli na rate opciju a u mobilnoj aplilaciji nikakvu opciju, opusteno mi kazu VEROVATNO jer je status transakcije na cekanju ..sve sve ali odgovor VEROVATNO je 🤣🤣.
Nadam se mi nece reci opciju internog prenosa posto to naplacuju 2%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari