Šta je novo?

Hisense televizori

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Promeni HDMI mod na tom HDMI portu sa Auto na nesto drugo kad ti se to desi i slika ce se vratiti a onda ponovo stavi na auto. Slicno mi se desi sa SBB boxom, nema slike iako stize signal sa boxa i pre ovoga sam morao da iskljucujem BOX na dugme na boxu da bi proradilo.

Treba mi pomoc da izaberem izmedju 55" U7Q i E8Q.

cena priblizna ali uopste ne mogu da provalim razlike. da je proslogodisnja E serija pa i ok, ali sa ovom novom e8q deluju poprilicno isto kao U7q? ili gresim, ne znam, pretrazio sam sve i samo nailazim na neke polovicne informacije.
U7Q naravno. Po svim specifikacijama bolji TV. Prvo i osnovno broj dimming zona (FALD). Pitaj malo veštačku da uporedi ili pogledaj na rtings.com ili screen specifications.com poređenje.

U7Q 55 ja imam, vrhunski je, Pro verzija je za nijansu svetlija. Za platforme i igrice je odlican U7Q. Ja ne bi E seriju
ma nije za mene, za moje je, njima treba za TV i Netflix/HBO.
igrice jedino ja kad odem i odnesem switch što je opet nebitno, tako da mi gejming opcije nisu bitne.
hvala!

U7Q naravno. Po svim specifikacijama bolji TV. Prvo i osnovno broj dimming zona (FALD). Pitaj malo veštačku da uporedi ili pogledaj na rtings.com ili screen specifications.com poređenje.
problem je što veštačka i zaj*ebava, i gaslightujee me na za e8q.
gledao sam na displayspecifications i deluju aposlutno isto, isti broj dimming zona, isti CPU, isto sve, dok mi recimo Gemini i GPT govore kako e8q ima noviji procesor.

e sad je pitanje koliko displayspec uopšte tačan i odakle izvlače podatke, jer ja zvanične info nisam uspeo da nađem.

najradije bih u7q pro i da ne razmišljam ali je njima potpuno nepotreban.

Nazad
Vrh Dno