veljkoka
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2009
- Poena
- 445
Prihvatili su 3. April, verovatno neki od e mailova koje sam poslao.Kojeg 3. maja ako si tek pre neki dan podneo pismeno zahtev u poslovnici? 😂
Prihvatili su 3. April, verovatno neki od e mailova koje sam poslao.Kojeg 3. maja ako si tek pre neki dan podneo pismeno zahtev u poslovnici? 😂
prelistaš šta je sve pisano prethodnih skoro mesec dana, za početak. pretpostavljam da se svi ostali učesnici u ovoj temi slažu sa ovimVoleo bih da pitam da li ima ovde neko ko zna šta raditi u vezi ovoga za nas koji nisu bili obavešteni niti saglasni sa ovim promenama?
Totalno razumem, i slažem se, ali koliko vidim, korisnici pričaju o ovome već preko više od 50+ stranica, pa želim da pitam one koji su uspešno prošli kroz ovo i rešili ovaj problem ako bi mogli da me proslede u pravom smeru (tj. šta raditi, kome se obratiti, šta reći, itd.).prelistaš šta je sve pisano prethodnih skoro mesec dana, za početak. pretpostavljam da se svi ostali učesnici u ovoj temi slažu sa ovim
Ja sam napisao svoju situaciju ovde, i isto bih voleo da se otarasim MTS-a. Ako ne smeta, da li imate savet u vezi šta bih trebao da radim u ovakvoj situaciji?Vi pišite ako bude zatrebala pomoc, ja sam se brzo iscupala iz kandži ovih kriminalaca, doduse ne bih imala problem i da idemo do kraja, npr suda, no dobro, znam da oni to ne smeju. I evo im jedno *** i srednji prst od mene, pu.
Posto ti je istekla ugovorna obaveza, imas pravo na raskid, ali moras da im podneses zahtev mesec dana ranije. Tako je kod svih provajdera.i isto bih voleo da se otarasim MTS-a.
pa i o tome se pisalo. svodi se na ovo što je @Zuel u najkraćem obliku napisaopa želim da pitam one koji su uspešno prošli kroz ovo i rešili ovaj problem ako bi mogli da me proslede u pravom smeru (tj. šta raditi, kome se obratiti, šta reći, itd.)
Ni mene niko nije obavestio. Da nisam video ovde na forumu, ne bih ni znao. Kultura brate, sve cveta. I moj pokojni otac je dizao kredite da im plati napumpane racune. Bagra bili, bagra ostali. Sada trazim dobar 5g ruter, da ih se otarasim i testiram signale na mojim adresama. Sinoc ovde merio, ide preko 700 i stabilnija konekcija (i jeftinije) nego na njihovoj optici. Igrice ne igram i ne smeta mi ping ni 20.niko nit zove nit šalje SMS nit na mail odgovara 😡
Kakva je procedura raskidanja ugovora?Posto ti je istekla ugovorna obaveza, imas pravo na raskid, ali moras da im podneses zahtev mesec dana ranije. Tako je kod svih provajdera.
Kada podnosim zahtev za raskid ugovora, da li ovo treba da uradim preko emaila, call centra, ili u njihovoj poslovnici?Carlex92, podnesi zahtev za raskid ugovora i ulozi prigovor na cenu (zato sto su jednostrano menjali uslove ugovora na koje ne pristajes). Prigovori ceni obavezno.
Ti nisi ni njima pisao niti se interesovao da dobiješ konkretne informacije. Ja sam im pisao 10-ak mailova do sad (pa se i dalje nisu izjasnili za cenu, način plaćanja i od kog datuma misle da mi fakturišu uslugu) i bio u sredu u poslovnici s opremom (koju su naravno odbili da prime) i potpisao "Zahtev za raskid" i slao im to na mail.Ni mene niko nije obavestio. Da nisam video ovde na forumu, ne bih ni znao. Kultura brate, sve cveta. I moj pokojni otac je dizao kredite da im plati napumpane racune. Bagra bili, bagra ostali. Sada trazim dobar 5g ruter, da ih se otarasim i testiram signale na mojim adresama. Sinoc ovde merio, ide preko 700 i stabilnija konekcija (i jeftinije) nego na njihovoj optici. Igrice ne igram i ne smeta mi ping ni 20.
Moje misljenje je da je mnogo vas radilo pogresno i tako revoltirani ste odmah nosili i opremu i cekali po redovima.i bio u sredu u poslovnici s opremom (koju su naravno odbili da prime) i potpisao "Zahtev za raskid" i slao im to na mail.
Ja sam ti jednom preporucio da uplatis za koji mesec unapred, da bi imao za vreme dok se ne snadjes.Jeste treva svi kao ti da čekamo 2 računa od po 5.000 din pre nego što pitamo MTS o čemu se radi.
Ja po važećem ugovoru treba od sutra da nemam plaćenu i nemam aktivnu internet uslugu.
i svaki put si pomerao odgovor za novih 8 dana....šalim se, ali me ne bi iznenadilo da se tako postave, svaki novi mail i vreme ponovo počinje da teče 🙄Naravno da od 06.04. sam im 5 puta ponovio u mailovima da ne prihvatam nikakvu izmene cene i paketa i "migrirajanje".
Ja sam do decembra uvek imao po 2.5 meseca u napred plaćeno. Tad sam odlučio da to više i nije baš takvo pametno (jer je bilo za očekivati da kao minium dobijemo svi CG-NAT) zbog izvesne prodaje Telekomu. I onda sam počeo da plaćam po 1 mesec kad ostane tipa 10-15 dana do isticanja poslednjeg aktiviranog paketa.Ja sam ti jednom preporucio da uplatis za koji mesec unapred, da bi imao za vreme dok se ne snadjes.
Ali mi u pripejdu nemamo ograniceni ugovor. Jedina obavezujuca stavka je da platimo najmanje jedan mesec u dve godine. Ako ne platimo ni to, onda ugovor prestaje da vazi.Ja po važećem ugovoru treba od sutra da nemam plaćenu i nemam aktivnu internet uslugu
Pa eto, ljudi ovde pisu sta se desava, nude po dogovorenoj ceni do kraja ugovorne obaveze. Ali bi bilo normalno da to obavestenje proslede svima nama na mail.i još uvek se nisu izjasnili šta misle da rade sa tim parama već samo sam obavešten da je uplata evidentirana. Sa mesec dana zakašnjenja! 😡
Ovo "prepaid bez UO" je verovatno lapsus /greškom napisano "prepaid" umesto "postpaid". Drugom prepaid korisniku su odgovorili da MTS & Supernova ne nude prepaid pakete i da cena za 600/600 bez UO je 4.949. Meni cenu nisu nikad saopštili.Poštovani, proverom je utvrđeno da je u martu izvršena migracija na paket GPON SN Internet(614400/614400Kb/s), u kampanji GPON II Internet - prepaid bez UO. Takođe Vas obaveštavamo da naknad aza mart neće biti fakturisana.
U cilju podnošenja zahteva za raskid javite se u najbližu poslovnicu.
Ja znam da sve to nije po zakonu. I taj njihov "otkazni rok" jer me nista nisu obavestili.. Ti si za njih sad "migracijom" na početku aprila postao POSTPAID korisnik "sa isteklom UO". I samim tim osim raskidanje ugovora posle 30 dana otkaznog roka nisi više ni pod kontrolom da nešto više nećeš da im platiš i da koristiš.
Pa ti ne moras da im vracas opremu 2 godine kad imas ugovor bez UO. Ne treba ti ni raskid, on nastupa po ugovoru. Oni mogu da rade sta god zele, ali nisi obavezan nista da im platis sto nisi ugovorio. To sto su mi bez pitanja pustili vecu brzinu, koju nisam trazio, je njihova samovolja.2 prepaid korisnika za koja znam da su uspeli da vrate opremu i raskinu ugovor
Greška. Ja slepac nisam primetio da je rok za prigovor do 15.05.2026. ne 15-og aprila. Samo rok za plaćanje je do 15.04.Dodatno bih voleo da spomenem da mi rok za prigovor na računu piše 15.04.2026., i rok za plaćanje mi je istekao, što me dovodi do pitanja da li će ovo ikako uticati na moj zahtev za raskid ugovora i korigovanje cene za ove preostale mesece što budem kod njih.
Zar nije osnovna pretpostavka prepaid sistema nepostojanje ugovorne obaveze?A mene koji bih na papiru trebalo da imam najlakši slučaj (pošto sam prepaid korisnik) za raskid niko nit zove nit šalje SMS nit na mail odgovara 😡
Videćemo to definitivno sad u ponedeljak-na-utorak. Moja poslednja uplata treba da ističe 20.04. A sa tom uplatom je bilo problema pa jr postojala opasnost i ja sa očekivao da me ugase 20.03. pa se ni to tad nije desilo. Ja se jesam pre 20.03. žalio i Orion podršci i MTS podršci ali do 20.03. nisam dobio nikakve informacije.Dok plaćaš, imaš uslugu, kada ne plaćaš, nemaš uslugu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari