scylla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.03.2013
- Poena
- 475
Ma verujem ti ja u vezi toga (da imas MIXM verziju i Mi Dialer), negodujem u vezi drugacijeg misljenja u vezi prava na snimanje i to (zato ta angry reakcija, koju sam sklonio sada).
Uglavnom, tvoj uzet u G* radnji, Marinkov u A1 (valjda?). Oba na MIXM verziji.
Koji region ti imas, koji @marinko98 (mada Marinko bese menjao region ali i dalje mu se dialer nije promenio)?
Sto rece @psychofedex stvarno ne znam kako si dobio Mi Dialer.
Xiaomi samo pravi zbrku.
Da, @Spanjeli drugaciji su telefoni, nisu isti, ali opet, to ne bi trebalo da pravi razliku.
P.S. Xiaomi 17 (obicna base verzija) jedan od najkompletnijih "kompaktnih" verzija (pogotova kineska verzija sa jos vecom 7000mAh baterijom).
Steta sto nemamo neke budzet verzije 6.3" telefona. Bukvalno mi treba flagship (moze i proslogodisnji) SOC i nekih 7000mAh baterije i naravno 6.3" i nista vise. 😀
Uglavnom, tvoj uzet u G* radnji, Marinkov u A1 (valjda?). Oba na MIXM verziji.
Koji region ti imas, koji @marinko98 (mada Marinko bese menjao region ali i dalje mu se dialer nije promenio)?
Sto rece @psychofedex stvarno ne znam kako si dobio Mi Dialer.
Xiaomi samo pravi zbrku.
Da, @Spanjeli drugaciji su telefoni, nisu isti, ali opet, to ne bi trebalo da pravi razliku.
P.S. Xiaomi 17 (obicna base verzija) jedan od najkompletnijih "kompaktnih" verzija (pogotova kineska verzija sa jos vecom 7000mAh baterijom).
Steta sto nemamo neke budzet verzije 6.3" telefona. Bukvalno mi treba flagship (moze i proslogodisnji) SOC i nekih 7000mAh baterije i naravno 6.3" i nista vise. 😀