- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Pukao u Zemunu net preko SBB, u 12h.
Chat bot preusmerio na agenta ('beš chat bota koji nema odgovor na jednostavno pitanje o statusu mreže). I evo odgovora
Pogledajte prilog 536189
6 sati, lagano. Možda i mi završimo ranije sa šljakom. Ili izguglamo opcije za fail over.
Ne da je los, nego je ocajan... katastrofa.Da li je još nekome kvalitet slike na arena sport kanalima loš? Čini mi se da je sport klub imao mnogo bolji kvalitet slike. Ovo trenutno sigurno nije 1080p.
postoji posebna tema za traženje agenataneko ima kontakt agenta, ako može da mi javi bilo bi super.
Video sam, ali sam prvo mislio da ovde pitam da li ima uopšte smisla tražiti agenta, ili je ponuda sa sajta konačna..postoji posebna tema za traženje agenata
Imaš akciju YUnet do kraja aprila 500/250, optika, mts infrastruktura, 1990 rsd, 24 meseca UO, statički IP, nisi NAT-ovan.Moj drugar je pre neka dva meseca dobio na skupljem paketu 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci 50%.
Mene juče zovu, ugovor mi ističe za 3 meseca, nude mi 20% za celu ugovornu obavezu.
Kada sam im spomenuo šta je drugar dobio, počela žena da muca... I naravno da sam odbio.
Najavio sam raskid ugovora, za dva meseca idem da ga i zvanično podnesem, pa ćemo videti.
Realno, ne treba mi tv, ni fiksni, samo net. A optika mi je u zgradi, i to mts (puj, puj, daleko bilo bilo šta od njih), Yettel i A1.
Ako ne dobijem iste uslove kao i drugar, odoh na A1 optiku.
Jel možeš ovo da proveriš? Malo mi je neverovatno da daju i 12 za dinar plus 50%, da nije ili ili? Ili 12 za dinar ili cela UO 50%?Moj drugar je pre neka dva meseca dobio na skupljem paketu 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci 50%.
Stajao čovek pored mene dok sam pričao sa SBB operaterkom, potvrdio mi je upravo to.Jel možeš ovo da proveriš? Malo mi je neverovatno da daju i 12 za dinar plus 50%, da nije ili ili? Ili 12 za dinar ili cela UO 50%?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari