Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pukao u Zemunu net preko SBB, u 12h.

Chat bot preusmerio na agenta ('beš chat bota koji nema odgovor na jednostavno pitanje o statusu mreže). I evo odgovora
Screenshot_20260417_120457_Chrome.jpg

6 sati, lagano. Možda i mi završimo ranije sa šljakom. Ili izguglamo opcije za fail over.

Isto i u kv juce,tek proradio oko 21h,inace od kako su zvanicno yetel meni koci net i nestaje po par puta na dan pa moram da restartujem,do sad je sve radilo perfektno nisam imao godinu dana apsolutno nijedan problem al ovo pocinje da zivcira.

Pukao u Zemunu net preko SBB, u 12h.

Chat bot preusmerio na agenta ('beš chat bota koji nema odgovor na jednostavno pitanje o statusu mreže). I evo odgovora
Pogledajte prilog 536189

6 sati, lagano. Možda i mi završimo ranije sa šljakom. Ili izguglamo opcije za fail over.

Proradilo je za nekih 40 min kasnije.

Da li se dobija koji mesec po dinar za nove korisnike za NET TV Basic + pakete preko nekog agenta?
Ako da, ili ima neka bolja ponuda nego ona da sajta, i neko ima kontakt agenta, ako može da mi javi bilo bi super.

Moj drugar je pre neka dva meseca dobio na skupljem paketu 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci 50%.
Mene juče zovu, ugovor mi ističe za 3 meseca, nude mi 20% za celu ugovornu obavezu.
Kada sam im spomenuo šta je drugar dobio, počela žena da muca... I naravno da sam odbio.
Najavio sam raskid ugovora, za dva meseca idem da ga i zvanično podnesem, pa ćemo videti.
Realno, ne treba mi tv, ni fiksni, samo net. A optika mi je u zgradi, i to mts (puj, puj, daleko bilo bilo šta od njih), Yettel i A1.
Ako ne dobijem iste uslove kao i drugar, odoh na A1 optiku.

Ostqo mi racun iz februara i reko, ajd pre nego ga platim po uplatnici, pozovem podrsku da vidim dal je drugi broj racuna, naravno racun je drugi , poziv na broj isti. Elem, uz sve to mi ponude sad neku promociju za mobilni pretplatnicki broj, jer ih preuzeo yettel, na dve godine sa 50% popusta, da biram broj, akcija navodno traje par dana, brojevi su 063... pola nisam no razumeo

Moj drugar je pre neka dva meseca dobio na skupljem paketu 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci 50%.
Mene juče zovu, ugovor mi ističe za 3 meseca, nude mi 20% za celu ugovornu obavezu.
Kada sam im spomenuo šta je drugar dobio, počela žena da muca... I naravno da sam odbio.
Najavio sam raskid ugovora, za dva meseca idem da ga i zvanično podnesem, pa ćemo videti.
Realno, ne treba mi tv, ni fiksni, samo net. A optika mi je u zgradi, i to mts (puj, puj, daleko bilo bilo šta od njih), Yettel i A1.
Ako ne dobijem iste uslove kao i drugar, odoh na A1 optiku.
Imaš akciju YUnet do kraja aprila 500/250, optika, mts infrastruktura, 1990 rsd, 24 meseca UO, statički IP, nisi NAT-ovan.
Ako platiš unapred 12 meseci, 10% popust.
Koristim oko mesec dana, xtra radi

nije tema na kog provajdera preći

Ja sam nedavno dobio(jos uvek nisam prihvatio)ponudu 6 meseci premium u pola cene i nakon toga 18 meseci po ceni basic paketa. Ovo se odnosi na nove korisnike, tako da vi sto ste dobijali 12m po dinara je nebo i zemlja sa ovim.

Jel možeš ovo da proveriš? Malo mi je neverovatno da daju i 12 za dinar plus 50%, da nije ili ili? Ili 12 za dinar ili cela UO 50%?
Stajao čovek pored mene dok sam pričao sa SBB operaterkom, potvrdio mi je upravo to.
No, izgleda da toga više nema... A znam da mu je to bio 3 poziv od strane SBB-a, da su se baš natezali.

Nazad
Vrh Dno