Šta je novo?

Xiaomi 17/17 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme Sync
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@scylla evo da ne bude laži i prevare jer vidim da negoduješ. Base 17 kupljen regularno u G. Nakon poslednjeg apdejta se samo pojavio ovaj sufix C07

Prilozi

• Screenshot_2026-04-18-09-42-04-392_com.android.incallui.jpg
    Screenshot_2026-04-18-09-42-04-392_com.android.incallui.jpg
    30.1 KB · Pregleda: 30
  • Screenshot_2026-04-18-09-42-24-647_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-18-09-42-24-647_com.android.settings-edit.jpg
    41.5 KB · Pregleda: 30
Ma verujem ti ja u vezi toga (da imas MIXM verziju i Mi Dialer), negodujem u vezi drugacijeg misljenja u vezi prava na snimanje i to (zato ta angry reakcija, koju sam sklonio sada).
Uglavnom, tvoj uzet u G* radnji, Marinkov u A1 (valjda?). Oba na MIXM verziji.
Koji region ti imas, koji @marinko98 (mada Marinko bese menjao region ali i dalje mu se dialer nije promenio)?

Sto rece @psychofedex stvarno ne znam kako si dobio Mi Dialer.
Xiaomi samo pravi zbrku.
Da, @Spanjeli drugaciji su telefoni, nisu isti, ali opet, to ne bi trebalo da pravi razliku.

P.S. Xiaomi 17 (obicna base verzija) jedan od najkompletnijih "kompaktnih" verzija (pogotova kineska verzija sa jos vecom 7000mAh baterijom).
Steta sto nemamo neke budzet verzije 6.3" telefona. Bukvalno mi treba flagship (moze i proslogodisnji) SOC i nekih 7000mAh baterije i naravno 6.3" i nista vise. 😀

Ukratko čak i ako inicijalno nema instaliran Mi dialer zbog izabrane regije može se nabudžiti preko Shizuku/Canta aplikacije sve dok je MIXM softver.

Ukratko čak i ako inicijalno nema instaliran Mi dialer zbog izabrane regije može se nabudžiti preko Shizuku/Canta aplikacije sve dok je MIXM softver.
Upravo tako. 4 klika i 5 minuta. @scylla Dižem ruke od te priče jer smo pričali o mogućnostima verzije softvera, potpuno nebitno za šta bi ko i kako koristio snimanje, jer se isto može diskutovati za bilo koji video snimak napravljen kamerom telefona na kojem je neka osoba.

Poslednja izmena:
Ili nije probao ili nije ispratio uputstvo jer može 100 posto. Meni je lično najveći benefit Mi dialera što je mnogo lepši o Guglovog, poruke takođe

Okej, procitah ranije poruke ponovo.
Ako je telefon dosao sa MIXM verzijom, onda bi trebalo da ima Mi Dialer app instaliranu ali moguce da je disableovana.
Samo Shizuku+Canta kombinacijom disable Google Dialer i enable Mi Dialer i voila.

Ako je dosao sa EUXM, nema predinstaliranog Mi Dialera i ne znam da li se moze naknadno ubaciti pa onda disableovati Google Dialer (kod mene na Xiaomi tabletu je EUXM pa sam prebacio na MIXM, Canta ne vidi Mi Dialer, meni svakako nebitno, mrzi me da probam).

Uglavnom, @marinko98 deluje da nije probao Shizuku+Canta kombinaciju vec samo promenio region (i dalje valjda koristi Google Dialer i snimanje, jer njemu valjda obavestenje pre snimanja ne smeta, tako da moguce da se nece ni cimati sa Mi Dialerom).

Nisam probao tu kombinaciju iz dva razloga, prvi je da ne znam kako se to namešta, a drugi je da mi ne smeta obaveštenje o početku snimanja razgovora.

I da ponovim, moj 17 Ultra je kupljen u A1. Došao je sa Google dialerom(nije mu Mi dialer disejblovan, je ga uopšte nema), i MIXM verzija je, kad je bio na Srbija regionu, snimanje razgovora nije bilo, čim sam promenio u Hong Kong region, pojavilo se snimanje razgovora u Google dialeru.

Da, i kod mene na x17u, uzet u A1, nema opcije snimanja poziva. Probao sam preko shizuke i cante, ali ne pojavljuje se u opcijama mi dialer.
Sad pokušah sa promenom regiona u Hong Kong i restart, ali se i dalje ne pojavljuje.

Zoki800 pročitaj još jednom šta sam napisao...
Ne treba da ti se pojavi mi dialer promenom regiona, već u Google dialeru opcija snimanja razgovora.
Naravno pod uslovom da ti je MIXM verzija.

Jel ima na stanju 17u u a1? Neko pomenu da samo stoji na sajtu, a da ga nemaju na stanju...

Zoki800 pročitaj još jednom šta sam napisao...
Ne treba da ti se pojavi mi dialer promenom regiona, već u Google dialeru opcija snimanja razgovora.
Naravno pod uslovom da ti je MIXM verzija.
To upravo i radim, ali ne pojavljuje se. MIXM verzija, isto sve kao kod tebe . Možda zato što sam u romingu?!

Nazad
Vrh Dno