dag
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.11.2006
- Poena
- 395
Evo da ubacim i mapu dostupnih Tesla punjača za druge marke u okolini Srbije (crvene tačke su Tesla punjači):Kad instaliras Tesla app i ubacis svoj auto, sama aplikacija ti pokaze dostupne Tesla punjace na kojima možeš puniti svoj auto. Jednostavno rečeno - ako ti app ne pokazuje neki Tesla punjac, onda je tu rezervisano samo za Tesla vozila 😉

Mislim da neće. Dobiću ovaj: https://byd-auto.rs/modeli/byd-atto-3-evo/Po svemu sudeći kolega. Izgleda da ćeš dobiti ovu verziju BYD ATO 3
![]()
BYD is now upgrading some of its top selling EVs with 5-min flash charging
BYD launched its new Flash Charging system, enabling EV charging in as little as 5 minutes, in luxury vehicles like...electrek.co
Ovo je zver i nestvarno zaokružen proizvod na našem tržištu.
Bilo bi lepo da se raspitaš u prodaji da li će ti biti isporučen ovaj model.
Da, Hyundai.Kod nas u Srbiji Tesline punjače mogu da koriste samo Tesla vozila (verovatno zato što su besplatni još uvek), a prepostavljam da si probao da puniš auto nekog drugog brenda.
Jesam.Da li si instalirao Tesla aplikaciju?
Mislim da ni ne možeš da puniš za DŽ ako imaš neko drugo vozilo, nije mi to ni bila poenta, već što je tada bilo uvek mesta. Bila je neka fora da plaćaš subskripciju za vozila koja nisu Tesla, ne sećam se sad već tačno.Nemojte džabe da pokušavate, punjenje na Superchargerima kod Ikee je sa razlogom onemogućeno vozilima koje nisu Tesla, blokirana je autorizacija, inače bi se svi sjatili da pune besplatno, ionako su svi srpski Teslaši tamo, plus stranci, sve je uvek zauzeto 🙂
Punio si na 400kWh?Samo da pohvalim Ledi punionicu u Pazovi, em imaju punjače od 400 kWh/170 kWh/..., em su jeftiniji.
Punio si na 400kWh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari