Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Stock

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
685
20260330-165039.jpg

20260330-165310.jpg

Avgust 2026 🙂

Poslednja izmena:
@Stock
Da da, kao i prošle godine.
Znači nove stvari će biti samo novi SoC i verujem nešto viša cena 🙂

Ja se nadam novim senzorima. Batalio sam kupovinu 10-ke, kad sam čekao do sad, onda mi nekako draže da sačekam 11. Em mi 8 Pro i dalje odlično radi, em ciljam možda da odradim preorder trade-in.

Ja se nadam novim senzorima. Batalio sam kupovinu 10-ke, kad sam čekao do sad, onda mi nekako draže da sačekam 11. Em mi 8 Pro i dalje odlično radi, em ciljam možda da odradim preorder trade-in.
I ja ali ne verujem, tek su stavili "nove" 😅

Uf sviđa mi se ova plava boja

Ide se na smanjenje cene SoCa(samim tim i povrsine) i oni to imaju u svojim planovima, ne kriju. Dakle da se ne ocekuju cuda. Ne mora ni 1% brzi da bude ali neka bude efikasniji, sto se mene tice.

android-17-beta-4-pixel-glow-watermarked.jpg

Iz Android 17 Beta 4:
  • "light_animations_favorite_calls_purpose">Whether subtle lights should be shown when the user's favourite contracts call them (when the Pixel Glow feature is enabled)
  • "light_animations_favorite_calls_summary">Subtle lights when your favorite contacts call you
  • "light_animations_favorite_calls_title">Calls from favorites
  • "light_animations_feedback_summary">Hands-free interactions using visual feedback
  • "light_animations_feedback_switch_purpose">Whether subtle lights should be shown when interacting with Gemini (when the Pixel Glow feature is enabled)
  • "light_animations_feedback_title">Speaking with Gemini
  • "light_animations_purpose">Allows the user to configure the Pixel Glow feature which uses subtle light and color to inform the user while the device is face down
  • "light_animations_summary">Use subtle light and color to stay informed when your device is face down
  • "light_animations_switch_purpose">Whether the Pixel Glow feature is enabled. This feature uses subtle light and color to inform the user while the device is face down
  • "light_animations_switch_title">Use Pixel Glow
  • "keywords_light_animations_favorite_calls">Pixel Glow, lights, effects, glow, notifications, calls, alerts, favorite contacts
"The device must have hardware lights."

RGB LED notifikacije se vraćaju 🙂

Poslednja izmena:
Gde radite Pre-order?
Na Nemačkom Google Store-u ?
Zar oni šalju za Srbiju?

Gde radite Pre-order?
Na Nemačkom Google Store-u ?
Zar oni šalju za Srbiju?
Da, preko Google Store DE, nema dostave za Srbiju, prošli Pixel sam uzeo tamo preko de prevoza koji mi je doneo fon u Srbiju, ali pošto oni više ne voze telefone, otišao bih WizzAirom do Nemačke po telefon.

Nazad
Vrh Dno