Šta je novo?

World of Tanks

Vredi li jurcati ove misije za Black Rock-a, vidim dosta ljudi ga pljuje da nije toliko dobar kao dravec

Još uvek ga nemam pa ne mogu da ti kažem to ali su zato misije odlične u smislu šta se dobija.

to se slazem, ali meni se desava da i po par dana prodje da ne resim misiju - sto se vise fokusiram nju da 'ganjam' to mi gore bude, a opet nisu toliko lake da pustim da se same od sebe rese... bice *****aTo, ali laktacemo se

Какви су утисцио E65 zwiling?

Na YT uglavnom pozitivni. Mada, kada krene onaj MM gde uglavnom srećeš tier IX i X ne znam kakav će biti.

Moža bolje uzeti sad Progeto jer makar nemaš lažan osećaj da imaš oklop.

Ako zbog zarade kredita razmisli o SU-130.

Код таквих играча све ради 😅 њих сам испратио него реко' да видим са неким од нас смртника 😂

Ako imaš bondove bolje uzmim premium devetku, Tiger Mausa ili WZ 114 (ovaj imam i ja sam zadovoljan, mada bih sada razmislio i o ovom prvom, ne trebaju mi oba pa ne razmatram više to). WZ ne hvale ali meni donosi dobru zaradu, ima dosta HP pa “prašta” dosta grešaka.

Размишљам се о њему само забаве и перформанси ради, што се тиче зараде има толико премијума у гаражи да више не знам што ћу са њима 😅 (а размишљам се о још једном 🤔😂)

meni je odlican, precizan, odlican oklop - zanimljiv za igranje, slican fazon kao TS-54 ali mi je cviling bolji tj vise mi lezi
У гаражи је, али ћу га тек пробати за 3 мјесеца (кад завршим са пустоловинама по океанима 😂) претпостављам да му је топ нешто налик на т-832 (осим што их има два)

Da li neko koristi ultra wide monitor za igranje WOT-a i sta je stavio za FOV? Nasao sam na netu da treba da namestim 130 kroz onaj preferences.html, ali mi je kao da gledam kroz kuglu.

Ja imam ultra wide ali se ne secam znam da je dinamicki da bi mi zoom bio sto veci da vidim mapu, al ne secam se pocetni koliki je bio.

Kad budem nekad imstalirao napisacu, nisam nigde menjao osim u settingsu.

Nazad
Vrh Dno