Šta je novo?

Yunet optika - mts

Ja imam te momke iz NS koji su koliko znam iz NS-A, nisu iz BG-a. Oni su podizvodjaci.

Meni dolazili iz Bg. Mozda su nekog zaposlili i ovde ako je krenuo posao.😁

@Djilkosh_Ns Da li možda znaš čemu služi njihova poslovnica u Novom Sadu, u Ilije Ognjanovića 8 ? Radi li to uopšte? I da li korisnici tu mogu nešto da obave, tipa, sklapanje ugovora, nabavka ili zamena opreme, uplate i slično?

Radi,mozes sve da zavrsis. Tu ides da dodbijem Mts mifi ,dok cekas ugradnju.

Čini mi se da ne angažuju podizvođače nego imaju svoju ekipu. Sada sa ovim akcijama su verovatno prebukirani.

Da li je u BOX paketima uračunata i MOVE TV aplikacija i u slučaju da jeste, na koliko uređaja se može registrovati, istovremeno gledati i mesečno promeniti? Nigde na sajtu ne mogu da iskopam informaciju.

Da li je u BOX paketima uračunata i MOVE TV aplikacija i u slučaju da jeste, na koliko uređaja se može registrovati, istovremeno gledati i mesečno promeniti? Nigde na sajtu ne mogu da iskopam informaciju.
Da jeste, mozes ukupno prijaviti 6 uredjaja dok istovremeno mogu biti aktivna 3 uredjaja( mislim da nije definisanoi koja 3, moze 2 tv i jedna mob app ili 3 tv). Obavezno instaliraj aplikaciju move za mobilni jer preko nje imas mogucnost da prijavljues i brises uredjaje.Da u box paket ide i jedan stb uredjaj, na sklupljim paketima daju dva besplatno.

YuNet nema ponudu za pravna lica?

Ima, samo su cene ono što je izlistano za fizička + PDV (blago rečeno, jajarska fora, ali ajde...)

Imaš ukupno 6 slotova od kojih su 3 za Smart TV i u njih se računaju i box uređaji koje uzmeš od njih,1 box je besplatno svaki sledeći se doplaćuje 360 dinara. I imaš 3 slota za mobilne i tablete.
Da jeste, mozes ukupno prijaviti 6 uredjaja dok istovremeno mogu biti aktivna 3 uredjaja( mislim da nije definisanoi koja 3, moze 2 tv i jedna mob app ili 3 tv). Obavezno instaliraj aplikaciju move za mobilni jer preko nje imas mogucnost da prijavljues i brises uredjaje.Da u box paket ide i jedan stb uredjaj, na sklupljim paketima daju dva besplatno.
U kombinaciji 2 njihova box uređaja i jedan moj Smart TV rade sva 3 uređaja plus 1 mobilni to mogu da 100% potvrdim da sva 4 uređaja rade. Može i preko box uređaja da se brišu slotovi trenutnih uređaja move za Smart TV inače ne može da se prijavi skeniranjem qr code pa da se prijavi na mobilnom uređaju otvori neku api MTS stranicu koja je crna i nema gde da se unesu podaci. TV nema skuplji jeftiniji paket postoji samo jedna pretplata u kojoj može naknadno da se dokupi HBO max i 4K paket za HBO cinemax i par tih 4K kanala i video klubu od tih paketa.

Imaš ukupno 6 slotova od kojih su 3 za Smart TV i u njih se računaju i box uređaji koje uzmeš od njih,1 box je besplatno svaki sledeći se doplaćuje 360 dinara. I imaš 3 slota za mobilne i tablete.

U kombinaciji 2 njihova box uređaja i jedan moj Smart TV rade sva 3 uređaja plus 1 mobilni to mogu da 100% potvrdim da sva 4 uređaja rade. Može i preko box uređaja da se brišu slotovi trenutnih uređaja move za Smart TV inače ne može da se prijavi skeniranjem qr code pa da se prijavi na mobilnom uređaju otvori neku api MTS stranicu koja je crna i nema gde da se unesu podaci. TV nema skuplji jeftiniji paket postoji samo jedna pretplata u kojoj može naknadno da se dokupi HBO max i 4K paket za HBO cinemax i par tih 4K kanala i video klubu od tih paketa.
Eto info za 4 uredjaja za koju nisam znao. Skuplji ili jeftini paket mislim na BOX paket gde recimo box sa brzinom 600/300 dobijas 2 stb uredjaja besplatno, dok na paketima nize cene kao sto si i rekao stb dodatni doplacuje. Paket 4k sa par kanala se moze aktivirati bez naknade, kod mene je aktivan od pre par dana.

Na MTS je besplatno ali na yunet 4K se doplaćuje koriste isti move aplikacijiu ali imaju poseban izvor kanala i imaju dosta redukovan video klub isti katalozi na MTS move imaju više sadržaja.

Jesi li siguran da se i njihovi boxevi računaju u kvotu od tri smart uređaja?

Upravo me zvali iz Yunet-a da me obaveste kako mts više ne želi da im iznajmi infrastrukturu, zbog migracije ljudi sa Oriona.
Što je bilo optike za 2 hiljade, bilo je.

I bas si se danas registrovao da nam to saopstis? Au,pa mi svi sisali vesla.

Upravo me zvali iz Yunet-a da me obaveste kako mts više ne želi da im iznajmi infrastrukturu, zbog migracije ljudi sa Oriona.
Što je bilo optike za 2 hiljade, bilo je.
Je 'l to važi za celu državu ili samo lokalno, za manji, regionalni deo optičke infrastrukture? Ako važi za sve, morali bi da izbace ponudu za optiku sa svog sajta, a to se (još) ne dešava.

Jeste, ja sam mts-ov agent u misiji opstruisanja prelaska poštenog naroda na Yunet.
Prijavio se pre nedelju dana (Savski Venac), odobrili mi 500/250 za 2000, zvaće vas iz ekipe za montažu.
Danas me zovu, kažu kako mts ne želi da im ustupi vlakno, verovatno zbog situacije sa Orionom, ne znaju kada će i da li će im dozvoliti i da mogu da se žalim RATEL-u.
Pomenuo je moju ulicu konkretno, ne znam za ostatak grada ili države.

Jeste, ja sam mts-ov agent u misiji opstruisanja prelaska poštenog naroda na Yunet.
Prijavio se pre nedelju dana (Savski Venac), odobrili mi 500/250 za 2000, zvaće vas iz ekipe za montažu.
Danas me zovu, kažu kako mts ne želi da im ustupi vlakno, verovatno zbog situacije sa Orionom, ne znaju kada će i da li će im dozvoliti i da mogu da se žalim RATEL-u.
Pomenuo je moju ulicu konkretno, ne znam za ostatak grada ili države.
Zivo me zanima sta ce meni reci, treba i mene da zovu, a zivim na Dorcolu.

Možda sam pogrešno protumačio informaciju, možda je samo u mom kraju iz nekog razloga došlo do problema. Ako je tako, izvinjavam se.
Mada me ne bi čudilo da im Telekom stopira priliv novih korisnika dok se ovi Orion "beskućnici" ne skuće.

Nazad
Vrh Dno