Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

Имам једно питање, како то да јотел који иде преко јетел кабла како су ми рекли, да у том месту нема јетел, како то а има јотел???
Teško da ide preko yetel kabla jer yetel nema svoje kablove. Iznajmljuje infrastrukturu od mts-a

23.6.26. mi ističe ugovorna obaveza na tri godine za Hipernet Duo M 2023 , tadašnji, paket.
Yettel agenti će krenuti da me kontaktiraju sada ,u ovom mesecu ,martu, za obnovu ugovora, a uz obzir da sada imaju samo dva paketa Basic i Premium, uzeo bih Net TV Basic, , ali je taj paket [koji je ekvivalent sadašnjem paketu koji plaćam], za 1.000 RSD skuplji, pa me zanima šta mogu da očekujem, kakvu ponudu od Yettel agenta i ispod koje opcije da ne prihvatam potpisivanje naredne ugovorne obaveze (verovatno opet na tri godine) ?

Nema tu mnogo filozofije. Idi u A1, uzmi ponudu od njih za prelazak i onda se sa istom vrati u Yettel. Šta ćeš i koliko ćeš da tražiš od Yettela da bi ostao - na tebi je.

Meni ističe 26.03. plus imam dva moilna broja za koje mi ističe ugovor 01.04. Zvali me ceo februar, zvali me početkom marta....svaki put sam ih oduvao i rekao da mi se jave 01.04. sa ponudom za sve 3 stavke....pa ko mi da bolju ponudu - tamo ću. MTS namerno ne pominjem jer nikako ne mogu da nađem računicu da ima bilo kog finansijskog smisla upuštati se u pregovore sa njima.

Jezivo mi je samo to što telefon ni ne razmatram jer su im cene najblaže nenormalne. Kapiram ja da plaćanje na 24meseca (ili 36) olakšava kupovinu, pogotovo onih skupljih telefona, ali ko je baš zagrizao za tako nešto - opet i u scenariju odloženog plaćanja ima osetno jeftinijih varijanti za kupovinu.

Pozdrav, za mesec dana mi istice ugovor sa Yettelom (paket Hipernet Duo M).
Iako sam dobio solidne uslove za produženje ugovora, nisam spreman da produžim ugovor jer na Yettel-ovoj listi kanala nema par nekih koji meni znače. E sad, da bi šizofrenija bila potpuna, tih kanala ima kod SBB-a koji se 1. aprila utapa u Yettel. Sva je prilika da ću morati do 31. marta da zaključim ugovor sa SBB-om i da se nadam da će mi ti TV kanali ostati i nakon što Yettel preuzme SBB.

Meni istice ugovor u oktobru i vec sad sam poceo da gledam ponude i mogu reci da je trenutna ponuda Yettel-a katastrofalna u odnosu ponuda-cena.
Podigli su cene u nebesa.
Trenutno koristim Yettel Sve M, zadovoljan sam uslugom ali nisam zadovoljan cenom paketa, trenutno placam 5499 dinara do isteka ugovora sto mi je OK, nova cena koja je porasla za manje od godinu i po dana je 6798 dinara sto mi ni malo nije prihvatljivo.
Ako ne uspem dogovoriti sa agentom da cena ostane ista kao sto trenutno placam, odnosno 5499 dinara, definitivno se rastajemo.

Yettel povecao cene paketa za 100 dinara bez prethodnog obavestenje, gledam mail na koji mi stize racun i sam racun nigde ni reci o poskupljenju.
A meni zena/devojka koja me je zvala za obnovu ugovora garantovala da ce dogovorena cena za ugovor biti 24 meseca, bas su od reci.

Kod mene je sve isto kao sto je i bilo, od trenutne prikazane cene na kraju meseca iznos mi se umanji za tih 100 kinti u korist el.računa

Ističe mi ugovorna obaveza koja je trajala 3 godine za Hipernet Duo M 2023 paket (Televizija+ optički internet). Kako je Yettel taj paket ukinuo iz praktičnih razloga 🤑,sada su ponudu sveli na svega 2 paketa, što bi aktuelni Net TV Basic bio ekvivalen paketu koji još uvek plaćam 3000rsd, dok je aktuelni Net TV Basic za 1000rsd skuplji, tj. 4000rsd.

Ovih dana očekujem poziv Yettel agenta i njegovu ponudu. Šta biste mi predložili,ispod koje opcije da ne idem u pregovoru sa agentom za narednu ugovornu obavezu?

Nema tu mnogo filozofije. Idi u A1, uzmi ponudu od njih za prelazak i onda se sa istom vrati u Yettel. Šta ćeš i koliko ćeš da tražiš od Yettela da bi ostao - na tebi je.

Meni ističe 26.03. plus imam dva moilna broja za koje mi ističe ugovor 01.04. Zvali me ceo februar, zvali me početkom marta....svaki put sam ih oduvao i rekao da mi se jave 01.04. sa ponudom za sve 3 stavke....pa ko mi da bolju ponudu - tamo ću. MTS namerno ne pominjem jer nikako ne mogu da nađem računicu da ima bilo kog finansijskog smisla upuštati se u pregovore sa njima.

Jezivo mi je samo to što telefon ni ne razmatram jer su im cene najblaže nenormalne. Kapiram ja da plaćanje na 24meseca (ili 36) olakšava kupovinu, pogotovo onih skupljih telefona, ali ko je baš zagrizao za tako nešto - opet i u scenariju odloženog plaćanja ima osetno jeftinijih varijanti za kupovinu.
Nažalost upravu ste ali što se tiče uređaja Bog me niste ...
Kad čovek nema para kupuje kako se snađe .

Nažalost upravu ste ali što se tiče uređaja Bog me niste ...
Kad čovek nema para kupuje kako se snađe .
Kupovina (skupog) mobilnog telefona na dvogodišnji kredit (za naivne tzv. bezkamatni) nije snalaženje već nešto drugo. Neću da pišem šta, nije dozvoljeno, a i nije u duhu foruma.

Kupovina (skupog) mobilnog telefona na dvogodišnji kredit (za naivne tzv. bezkamatni) nije snalaženje već nešto drugo. Neću da pišem šta, nije dozvoljeno, a i nije u duhu foruma.
Šta god da je ...Nažalost nema besplatnog kreditiranja .
Neka radnje ili ko već misli da može ,uzme i na potpis ljudima da kreditiranje ...Od toga nema ništa ...😀😀😀
Da budemo iskreni Yettel je jedini provajder koji korisnicima barem da šansu ...Tipa Yettel petak ...Ostali ni to ne žele ...
Ali da se držim teme bolje.

Nazad
Vrh Dno