Teško da ide preko yetel kabla jer yetel nema svoje kablove. Iznajmljuje infrastrukturu od mts-aИмам једно питање, како то да јотел који иде преко јетел кабла како су ми рекли, да у том месту нема јетел, како то а има јотел???
Teško da ide preko yetel kabla jer yetel nema svoje kablove. Iznajmljuje infrastrukturu od mts-aИмам једно питање, како то да јотел који иде преко јетел кабла како су ми рекли, да у том месту нема јетел, како то а има јотел???
Мени је тако речено, ако су мене слагали они, онда лажем и ја, хвала на информацији свакако!!!Teško da ide preko yetel kabla jer yetel nema svoje kablove. Iznajmljuje infrastrukturu od mts-a
Nažalost upravu ste ali što se tiče uređaja Bog me niste ...Nema tu mnogo filozofije. Idi u A1, uzmi ponudu od njih za prelazak i onda se sa istom vrati u Yettel. Šta ćeš i koliko ćeš da tražiš od Yettela da bi ostao - na tebi je.
Meni ističe 26.03. plus imam dva moilna broja za koje mi ističe ugovor 01.04. Zvali me ceo februar, zvali me početkom marta....svaki put sam ih oduvao i rekao da mi se jave 01.04. sa ponudom za sve 3 stavke....pa ko mi da bolju ponudu - tamo ću. MTS namerno ne pominjem jer nikako ne mogu da nađem računicu da ima bilo kog finansijskog smisla upuštati se u pregovore sa njima.
Jezivo mi je samo to što telefon ni ne razmatram jer su im cene najblaže nenormalne. Kapiram ja da plaćanje na 24meseca (ili 36) olakšava kupovinu, pogotovo onih skupljih telefona, ali ko je baš zagrizao za tako nešto - opet i u scenariju odloženog plaćanja ima osetno jeftinijih varijanti za kupovinu.
Kupovina (skupog) mobilnog telefona na dvogodišnji kredit (za naivne tzv. bezkamatni) nije snalaženje već nešto drugo. Neću da pišem šta, nije dozvoljeno, a i nije u duhu foruma.Nažalost upravu ste ali što se tiče uređaja Bog me niste ...
Kad čovek nema para kupuje kako se snađe .
Šta god da je ...Nažalost nema besplatnog kreditiranja .Kupovina (skupog) mobilnog telefona na dvogodišnji kredit (za naivne tzv. bezkamatni) nije snalaženje već nešto drugo. Neću da pišem šta, nije dozvoljeno, a i nije u duhu foruma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari