Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Tražim najbolju ponudu za optički internet i televiziju. Istekao ugovor sa mts.

До краја недеље ћу раскинути уговор са Орионом (МТСом) и тражим најбољи понуду за оптички интернет, брзине између 500 и 1000 мегабита. Нови Београд, Блок 37. Хвала

Treba mi ponuda za MTS box pakete na dve adrese, prve pruge 35 za fiksni, tv i internet i ustanicka 141 mobilna, internet i tv, ugovori na dve godine. Hvala

Treba mi ponuda za opticki internet. Raskidam ugovor sa orion/mts pa mi treba zamena. Vidim da pored mts imam mogucnost i za yettel u zgradi, za ostale ne znam

Tražim najbolju ponudu za optički internet i televiziju. Lokacija: Telep, Novi Sad. Stanari su voljni da daju saglasnost da se uvede optika, trenutno ne postoji infrastruktura u zgradi.

Trazim ponudu za Nis, Pantelej, internet i televizija u osnovnom paketu. Dostupna je Supernova, MTS i SBB infrastruktura.

Tražim ponudu za Orion Biznis Net prelazak sa Orion (MTS) optike. Beograd - Savski Venac

Tražim najbolju ponudu za optički internet i eventualno televiziju. Raskidam ugovor sa MTS (bivši Orion korisnik).

U zgradi instalirana MTS i Orion optika - Savski venac, Beograd.

Zainteresovan za spec. promotivne ponude (X meseci gratis ili po 1 din.) promotera A1, Yettel i Yunet.

Posebno zainteresovan za Orion Biznis Net pakete ako postoji bilo kakva opcija uvođenja bez PIB-a.

Tražim najbolju ponudu za optički internet raskinuo bih ugovor sa Orionom.

Centar-Terazije

Trazim ponudu za optiku Internet + TV + eventualno Staticki IP, Novi Sad. Postoji Telekom optika u zgradi.

Tražim najbolju ponudu za optički internet i televiziju A1 (za pravno i za fizičko lice).
Novi Beograd

Postovanje,

Isteko mi je ugovor za Super Novu gde sam imao duo paket (Internet + TV) pa mi treba ponuda za istu tu uslugu ( obavezno arena premium kanali) Ukoliko ima neka ponuda bilo koga operatera na lokaciji Nis mozete me kontaktirati u PM.

Hvala! 🙂

Tražim najbolje ponude za:
-optički internet u bloku 45, Novi Beograd;
-internet+TV+fiksni u naselju Rvati, Obrenovac.
Na obe lokacije trenutno ugovor sa Orion Telekomom.

Ako ima A1 agenata, trebalo bi mi 2 ugovora za 5G kucni internet, pa neka se jave sa ponudom...

Tražim najbolju ponudu za optički internet, televiziju i mobilni. Po mogucnosti Yettel optika. Ugovor sa SBB za TV i net mi istice u oktobru (a kako je sada to jedna firma mozda moze nesto da se uradi i pre toga isteka)

U zgradi instalirana MTS optika - Savski venac, Beograd.

Zainteresovan za spec. promotivne ponude (popust na svih 24 mes. ili X meseci gratis ili po 1 din. i sl.) promotera Yettel.

TV treba da bude dostupan na 4 uredjaja odjednom (trenutno imam 1 eon box, 2 CAM kartice i 1 TV app) pa nesto slicno i trazim

Tražim najbolju ponudu za optički internet u Pančevu, Kotež 1. Takođe razmatram opciju kućnog neta preko 5g sim kartice.

Potrebna najbolja ponuda za internet + tv. Do pre nekoliko dana koriscen box 3 optika a postoji i coax instalacija od sbb-a. Krusevac

Треба ми интернет и тв у Батајници (Краља Радослава).

Pozdrav,

Zainteresovan sam za uvođenje usluga na dve adrese:
1. Novi Beograd: tv i net
  • 3 televizora (nisu smart)
  • preferiramo Yettel
2. Zvezdara: samo net (optika)
- svejedno Yettel ili A1 ko da bolju ponudu

U opticaj ulaze svi sem mt:s i njihovih filijala.

Sportski pozdrav

Da ponovim u ovoj temi:

Da li se dobija koji mesec po dinar za nove korisnike za SBB paket NET TV Basic + pakete preko nekog agenta?
Ako da, ili ima neka bolja ponuda nego ona da sajta, i neko ima kontakt agenta, ako može da mi javi bilo bi super.

Poslednja izmena:
Тражим најбољу понуду за кућни преносни нет, слободно ако има неки агент нека се јави у пп. Локација, Београд - Стари град

Trazim najbolju ponudu za opticki internet za oko 1500-2000 dinara, Nis.
Moze + odvojena ponuda i sa kablovskom za 1 tv ako se uklapa u tu neku cenu, ponude na primer 6 meseci 2000 pa posle 3000, tog tipa me ne zanimaju jer ne vredi i kablovska mi nije prioritet.
Trebalo bi da imam mogucnost za bilo koji opticki internet, Yunet, Yettel, A1, Ninet, tako da agenti mozete da date svoju ponudu.
Telekom/Supernova me ne zanimaju.

Ukoliko postoji neki agent SBB-a, trazim najbolju ponudu za promenu lokacije (proverio sam dostupnost usluge na novoj lokaciji). Trenutno koristim paket Digital EON Light Duo bez ugovorne obaveze po staroj ceni. Obnovio bih ugovor ukoliko dobijem odgovarajucu ponudu/popust. U suprotnom bih najverovatnije promenio provajdera posto imam tehnickih mogucnosti za sve ostale.

Treba mi ponuda za optički internet. Raskidam ugovor sa Orion/MTS, pa mi treba zamena. Zgrada je u centru Niša i ima mogućnosti za sve moguće provajdere na teritoriji Niša.

U junu ističe ugovor za MTS-ov BOX 3 paket (fiksni + net + TV).
Optike na adresi nema i ko zna kada će je i biti, a po poslednjim proverama, bakar ne može da prebaci preko 20 mbps. Samim tim, plaćanje novog ugovora po ceni sa sajta (skoro 2000 dinara više od onoga što se trenutno plaća) za praktično nepromenjene uslove mi je besmisleno.
Treba mi ponuda za A1 duo 5G kućni net + TV.

Da li je moguce da se dobije bolja ponuda od one sa sajta za nove koristnike SBB? Imamo samo SBB infrastrukturu. Cukarica je u pitanju. Ako da - dajte ponudu (kablovska sa Arenom plus internet)

Истекао ми је уговор са Орионом (МТС) тражим понуде за интернет+тв или евентуално само интернет. На локацији кабл има Орион, МТС и СББ сигурно могуће је да има још неко, може и Орион бизнис пакет.

Nazad
Vrh Dno