u pitanju je CEOP koji se vrti kod APR-a, ne to što tebe brineTrenutno me brine proboj APR-a, preduzetnik sam, ali na to nemam uticaja, mogu samo da se nadam da neće da mi se obije o glavu.
Ovo prvo razumem ali svejedno ti je ustedjevina negde.Moje mere predostrožnosti, ono što mogu.
1. Ne držim ušteđevinu u banci
2. Ne koristim ličnu kreditnu karticu za online plaćanja, samo debitnu
najbolja odbrana.Nisam bio precizan...debitna, na kojoj ima para tek toliko da se uradi plaćanje, pa ako mi je hakuju džaba im.
Za plaćanja prema inostranstvu to je prava debitna VISA, a za domaća plaćanja virtuelna jednokratna.
Poenta je da ako negde procure podaci na netu, ne mogu da mi skinu pare.
ljudinova žrtva je Konačište Dabić sa Zlatibora. ~2.500 podataka (osoba?)
ne cudi me - u nacelu.Zašto bi te to čudilo?
Imaš li pretpostavku koliko se (ne)ulaže u sigurnost podataka?
Imaš li ideju koji procenat internet prezentacija je u izrešetanom WordPress-u?
Imaš li mašte da zamisliš da neko ko je napravio neku bazu samo zato što zna da je napravi ne zna istu i da osigura?
e pa to je to!Evo skorašnje vesti o wordpresu, neko je kupio 30 pluginova i ubacio backdoor u svaki
Someone Bought 30 WordPress Plugins and Planted a Backdoor in All of Them.
A evo i spiska najvećih bušenja i krađa od početak godine, za 100 dana. Količina ukradenih podataka se meri u petabajtima, a broj naloga u milijardama
We May Be Living Through the Most Consequential Hundred Days in Cyber History, and Almost Nobody Has Noticed
A evo i genijalaca koji bi da uvedu verifikaciju za korišćenje interneta
EU’s official age verification app found exposing sensitive user data (Hacking the #EU #AgeVerification app in under 2 minutes)
Mislim da ćemo morati ozbiljno da revidiramo šta i kako korisitmo
Probili jedan, videli da je mačiji kašalj razbiti i onda krenuli svi da rokaju po našim platformama. Ovo mu sad dođe kao poligon za hakere, da se zabavljaju.ono sto me cudi je da imam utisak da je puta 100 od pocetka godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari