Ivan975
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2014
- Poena
- 210
MTS su pravno nepismeni.Zuel ti si pravno nepismen nemoj da siris savete po forumu jer ce dosta ljudi misliti to sto pricas da jeste tako i posle placati bezveze penale.
Oni su nasledili orionove ugovore samim tim sta si dogovorio sa orionom to sada oni treba da ili ispostuju ili da poniste ugovor, procitaj tamo i orion ima otkazni rok u ugovorima, no to nije ni bitno ako je doslo do premene ali je bitno da se zalis ako sedis i cekas najebecas ukratko.
Evo, ja da ne bih ispao pravno nepismen kako kažeš, dobio sam od pravnika (koji je čini mi se i ovde pisao), vrlo lepo sastavljen prigovor koji je i sam za sebe upotrebio, i u njemu se poziva upravo na ovo što čovek kaže, što je apsolutno logično - bez adekvatnog i blagovremenog obaveštenja i ponude aneksa ugovora nikome niko ništa ovde nije dužan da plati, prosto jer sa MTS nikada ništa nije potpisao niti je u računu decidno navedena usluga koja se plaća već samo piše ''naknada''. Nikome ne treba baš diploma pravnog da bi bilo jasno da je ovo protivzakonito, pravno ništavno i neobavezujuće, nego čist blef. Dakle zahtevao sam korekciju računa do kraja UO i adekvatan aneks ugovora, sa specifikacijom šta ja to i kome plaćam.
Inače, prve prigovore sam lično u poslovnici predao 6.og, još dva prigovora mailom kasnije, u petak, i danas mi stiže (sem fol računa u mailu) i račun u pisanoj formi. Mamlazi se još nisu organizovali, očigledno. Još 2 dana pa formalna prijava Ratel-u.