to sam ja napisao sta su mi danas u poslovnici rekli, naime fora je u tome sto mi kada preko maila trazimo raskid mislimo da smo zapoceli raskid posto nam napisu da ce nam se neko javiti oni u stvari manipulisu da izgubis neko vreme cekajuci a niko ni ne obradjuje vas zahtev, sto sam i iskusio danas, prvo prica jednu pricu pa kad vidi da znas za foru i sta je po zakonu, onda drugu a na kraju znaju da ce ti dati raskid ali moras da ga podneses i cekas pa ce nekom da izvuku jos koji dinar nekom nece zavisi dal im pretis Ratelom ili se samo malo bunis i platis misleci da moras.
S obzirom da meni krajnje jasnu situaciju da su menjali uslove da imam pravo na momentalni raskid plus istice ugovor svakako nisu hteli ni opremu da uzmu jasno je da ce namerno cekati 30 dana i tada reci da moram da platim tih 30 dana jos. dok su odlucivali navnodno nesto.
Ja jos nisam ovde na forumu sem par ljudi koji teraju po svome da im nemogu nista i slicno, da je zaista raskinuo ugovor, tako da se spremite na sve. Posto znam od ranije da se oni tuzbi ne plase znase i zasto, ovo nije nikad bila pravna drzava niti ce biti.