77242Koji? Imadvatri, F40, F1 i Stradale.
77242Koji? Imadvatri, F40, F1 i Stradale.
oftopic: ne stavljaj banane sa ostalim voćem 😀Klinci, supruga i ja sastavili Optimusa za 3h, ali i to je džabe kada su rekli "aj sad da kupimo Soundwave-a. 😆
Žena je rekla kupiš li ga u narednih 3 meseca razvod braka. 😅😅
Sa denarčićima i kuponima, cena se spusti i do $9.36.
L*go šampioni brzine srazmera, ali, buyer beware: stikeri za sve živo, a nemali broj i preko više kockica.
I just found this on AliExpress:
Cada 1:24 Technical Drift Racing Car C42 Sports Car Model Building Blocks City Endurance Sports-Car Bricks Toys For Kid Gifts
![]()
Cada 1:24 Technische Drift Racing Auto C42 Sport Auto Modell Bausteine Stadt Ausdauer Sport-Auto Ziegel Spielzeug Für Kind geschenke - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Aha nisam odma skontao, ti si onda spojio 3 rama da dobijes potrebnu dubinu i stavio plex preko.
Meni svaki put umre dio duše kad vidim kockice oko kontejnera ili oglas gdje neko prodaje Lego "jer se djeca više ne igraju"...
Isto. Moje sapatništvo, kume.Meni ne mora ništa žena da kaže, bukvalno nemam gdje da stavim nov set. Mislim da ih trenutno imam više u kutiji nesklopljenih nego izloženih setova
"Starenje je obavezno, odrastanje je opciono." 🙂@Roy Fokker izgleda da smo ostali deca zarobljena u telu odraslih ljudi. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari