Ja sam uplatio, ali bezveze, niko zivi mi se ne javlja, a nemam ni net. Pisao sam i MTS i Orionu.Šta se događa za prepaid paketima bez ugovora, ima li nekih informacija?
Meni uskoro ističe i nisu poslali nikakve poruke/mejlove.
Može u dm hvala unapredU istoj sam migracionoj situaciji sto se tice ove sprdnje sa orionom i mts-om,
moj vam je savet da prvo prigovorite mts računu za mesec mart i po osnovu i po visini (dakle U CELOSTI),
potom da podnesete u poslovnici zahtev za raskid…
Ja sam njima sastavila jedan prigovor, mogu ga podeliti sa vama, nije problem, posto sam advokat po struci.
Meni u Subotu ističe ali nisu slali ništa vezano za uplatu. Ovi u mts nemaju informacije šta će biti sa paketima, niti imaju pristup svim orion korisnicima.Ja sam uplatio, ali bezveze, niko zivi mi se ne javlja, a nemam ni net. Pisao sam i MTS i Orionu.
Imaju u ponudi najvise 1000/500 Mbps.paket 4.5/1 "unapređenu komercijalnu ponudu" a sad ne mogu taj paket da ponude po ugovorenoj ceni,
Zvanična a skroz potpuna informacije ne postoji još uvek. Zašto ne postojao? Zato što kad 5 ljudi u identičnoj situaciji postavi isto pitanje dobijaja se 5 različitih odgovora.Šta se događa za prepaid paketima bez ugovora, ima li nekih informacija?
Meni uskoro ističe i nisu poslali nikakve poruke/mejlove.
za one koje ne znaju, kad im pises mail u CC korisnike stavis mail ratela : [email protected]Ja poslao pre dva dana prigovor na račun preko maila, još uvek nikakvog odgovora osim onog automatskog da je mail primljen, bla bla...
Prave oni uveliko nove pakete za migraciju Orion korisnika koji su imali brzine preko 1 Gbps (što je sigurno većina korisnika jer malo nais je na prepaid paketima i verujem ne tako mnogo ni na "GPON Light" / "Hybrid optika" koji su do 650 Mbps).Imaju u ponudi najvise 1000/500 Mbps.
Pozdrav, zanima me koliko dugo je trajao proces od kada ste ulozili prvi prigovor pa do resavanja?Prigovor na račun kroz mts aplikaciju +prigovor na račun mejlom +zahtev za raskid uo preko mejla +zahtev za raskid u poslovnici.
Sve, za svaki slučaj. Nikad se ne zna sa njima, da ne bude zagubio se mejl u nekoj fioci...
Da, isto razmisljam. Sta im je bila poenta? Mozda su igrali na to da neki nemaju izbor i da ce morati da ostanu kod njih?Od nas se nece leba najesti 😂
Unistili su nam mrezu i ponistili ugovore.
Od dana podnosenja prigovora ili zahteva da se raskine ugovor imaju rok od 30 dana da odgovorePozdrav, zanima me koliko dugo je trajao proces od kada ste ulozili prvi prigovor pa do resavanja?
Do sada od svih ponuda koje smo mi dobili, najbolja je ona koju smo dobili od provajdera koji se ne reklamira ovde i ne nudi na onoj temi gde mozes traziti da ti se jave sa ponudom.Meni u Subotu ističe ali nisu slali ništa vezano za uplatu. Ovi u mts nemaju informacije šta će biti sa paketima, niti imaju pristup svim orion korisnicima.
Mada ja se selim u A1, dobre uslove su mi dali.
za one koje ne znaju, kad im pises mail u CC korisnike stavis mail ratela : [email protected]
dobijas 250% brzi odgovor nego kad je bez ratela u CC-u 🙂
Ja dobro znam koja je procedura za formalni prigovor na nekog provajdera. Koristi sam nekoliko puta (2 puta MTS, 2-3 puta Orion progovori).Budi siguran da to niko u Ratelu-u ne čita, što u MTS-u itekako znaju. Za prigovore Ratelu postoje formulari i procedura.
Od prvog prigovora do sms odgovora 5 dana.Pozdrav, zanima me koliko dugo je trajao proces od kada ste ulozili prvi prigovor pa do resavanja?
Zar nije 8 radnih dana?Od dana podnosenja prigovora ili zahteva da se raskine ugovor imaju rok od 30 dana da odgovore
Zar nije da kod jednostrane izmene ugovora imamo pravo na raskid tj. samo ga izjavimo i ne postoji rok, tj. oni se ne pitaju. Samo treba da se vrati oprema, plati do tog datuma iznos prema ugovoru i to je to. 🙂Za zahtev za raskid 30, za prigovor 8 ali ne verujem da ce odgovoriti u tom roku jer svi smo im poslali prigovore + praznici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari