Šta je novo?

OrionTV (aplikacija)

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko ima link za aktuelnu Orion Smart aplikaciju, a i za mobilnu?
Molim za linkove,
Potrebna mi je za rad na android boxu. Hvala.

N1 definitivno izbačen iz ponude Orion TV aplikacije. Nema ga više ni na 999.

Ona Orion aplikacija koja se skida direktno sa njihovog sajta je samo za Android TV uređaje?

Orion postao MTS.
Kanali idu kako idu,katastrofa.
100 novih kanala,tj mts copy paste.
Nijedan novi kanal ne radi ....
Sta ce biti,videcemo,nista dobro ...
Imam orion full paket,niko nista ne odgovara zadnjih 5 dana koliko citam i vidim,i ja cekam odgovor...

Da li neko zna šta će biti sa korisnicima koji koriste samo Orion aplikaciju?
Ja imam TV Plus ugovor, po povlašćenoj ceni. 24 meseca po 50%

Je l još radi dodavanje uređaja? 😁 Izbacio bih jedan i dodao drugi, ali ne znam da li je moguće dodavanje.😁

Da li neko zna šta će biti sa korisnicima koji koriste samo Orion aplikaciju?
Ja imam TV Plus ugovor, po povlašćenoj ceni. 24 meseca po 50%
I ja imam taj popust i danas mi je stigao račun od 2057,12 din umesto 900 din. Koji je ovo lopovluk, nadam se da je moguće raskinuti ugovor.

A meni umesto 900 - 3.200. izgleda da razrezuju kome kako hoće. Jedno vreme (još je bio Orion) imao sam i XXX kanale. Odjednom su se izgubili. Mislim da su mi osim HBO kanala, dodali i to. Inače koristim tri TV aplikacije, nisam uzeo box, i ako sam imao pravo.

Da video sam to, bio sam danas u poslovnici mts-a i rekao da hocu da raskinem ugovor i da poslednji racun treba da bude 900din, lik je samo napravio prigovor i rekao da ce me neko kontaktirati. Ubrzo posle toga sam dobio SMS da je prigovor evidentiran pod nekim brojem.

Ono sto je najgore je da vise i ne koristim OrionTV od kada su Arene na SBB.

Da li nekom jos uvek radi aplikacija? Znam da MTS sad prisilno radi migraciju na Move ali rekoh da probam da instaliram apk preko drugog launchera i izbacuje mi gresku da su neipsravni kredencijali ista poruka kao i za ostale Orion servise, da li neko moze samo da mi potvrdi da je to to i da su sve pogasili sto je Orion imao i da dzabe pokusavam.

Radi app, ali ne znam da li radi dodavanje novih uređaja.
Imam dva lakija, oba bi trebalo da su vec dodata preko mac adrese u suprotnom mts ne bi ni mogao da pusti ovaj novi firmware jer ne bi mogao da vidi moje uredjaje valjda.
Tacno kad su gurnuli taj update i zamenili Orion app sa Move znaci da me je izlogovalo i sad vise ne mogu da se logujem nazad, to mi jedino ima smisla.

Uspeo sam da se logujem preko google naloga srecom jer sam imao izgleda povezan sa PC i oba uredjaja su aktivna.
E sad, Orion app na boxu ima samo opciju logovanje preko FB ali i tu mi izbacuje gresku, ovo je sumanuto kao da namerno ovo rade.

Jel jos nekom ne radi brisanje uredjaja? Kad pokusam preko app na mobilnon obrisati jedan od uredjaja nista se ne desi , samo vrati korak unazad

Nazad
Vrh Dno