bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
[email protected]I nadam se konačno pitanje: na koji mail?
[email protected]I nadam se konačno pitanje: na koji mail?
Da znaju da su u pravu, trazili bi ti da im platis sve pretplate do isteka UO.Sad mi malo zao sto sam krenuo djonom 😂
Zahtev za raskid bio u poslovnici ili preko maila?Juče dao za raskid i prigovor
Preko call centra 0800 100 100. Čekao sam preko pola sata da se jave, ali sve preko njih.Zahtev za raskid bio u poslovnici ili preko maila?
To sada ispada da možemo i da pregovaramo sa njima oko boljih uslova nego u Orionu😀Ekspresno su me zvali da me pitaju da li zelim bolje uslove da ostanem, ja sam rekao da ne zelim, oni su rekli da ce svakako ispostovati moju zelju za raskid ugovora.
Sad mi malo zao sto sam krenuo djonom 😂
Zovi korisničku pa preko njih.Ja sam tako.Ali spremi čips da grickaš dok dođeš na red.Ima li jos nekoga ko nema uopste parametre za pristup Moj MTS? Dva maila sam poslao i nista 😂
Mislim da se pregovor svodi na par meseci na 50% kao za nove korisnike ili da ostane orion cena ali mts paketi.To sada ispada da možemo i da pregovaramo sa njima oko boljih uslova nego u Orionu😀
Mene su zvali sa 064733Zvao me neki privatni (skriven) broj nisam stigao da se javim, jel mts ima politiku da zove sa skrivenog?
Zovu i sa skrivenog...Zvao me neki privatni (skriven) broj nisam stigao da se javim, jel mts ima politiku da zove sa skrivenog?
Da li je sigurno da odobravaju staru cenu iz Orion ugovora, nakon prigovora?
Moj slučaj, migriran sam na Supernova Super plan 2 M, stigao račun za mart, cena 2660 (50% popust) sa Dual hypersonic iz Oriona cena 3899. Ugovor mi traje do februara 2027 a na postojećoj lokaciji nemam alternativu za drugu optiku.
Meni su npr.danas u poslovnici rekli da nema nista od Orionovih cena i paketa.Update iz poslovnice danas.
Ko god da je jos uvek pod Orion ugovorom, ima pravo, ako to zeli, da zadrzi stare tj Orion cene i uslove paketa, uz prigovor.
Kako glup potez, možda ne finansijski u startu ali na duže staze sigurno - da nisu ništa menjali ne bi izgubili ni jednog korisnika ili par posto od preuzetih. Ovako ako ode i 2/3 oni su na nuli sa novim cenama na konto onih koje prevare. Ali kad njima isteknu ugovori neće ostajati sigurno. Trebali su nastaviti do kraja ugovora sve isto - čim nude tu opciju znači da su z mogućnostiUpdate iz poslovnice danas.
Ko god da je jos uvek pod Orion ugovorom, ima pravo, ako to zeli, da zadrzi stare tj Orion cene i uslove paketa, uz prigovor.
Bukvalno svakom ko je bio ispred mene sa istim razlogom, su rekli isto, da ostaju stare cene, pod uslovom da traje ugovor.Meni su npr.danas u poslovnici rekli da nema nista od Orionovih cena i paketa.
Cak je zena bila u fazonu, konsultujte se sa advokatom oko toga smete li da raskinete ugovornu obavezu 😂😂😂
Nisam ni pokusao da joj objasnim.
Pravo na raskid ugovora svakako imaš.Ja od opcija imam samo SBB, a on bi izašao tek nešto malo skuplje od ovoga što sam plaćao do sad, maločas sam pričao sa akviziterom.
Jedno pravno pitanje, pošto sam podneo i prigovor na cenu i zahtev za raskid ugovora, ako reše pozitivno tj. ostave cenu po starom, da li ipak imam pravo na raskid?
Kakvi crni penali, povredili su milion zakonskih odredbi, bolje im je da se ucute nego da popiju tuzbu. Sve sto budu zahtevali da naplate preko iznosa ugovorene cene se zove neosnovano obogacenje.Mislio sam na raskid bez penala?
Ja sam bio u Zemunu jutros, ispred mene desetak penzionera uglavnom. Svi sa problemima nevezanim za Orion.Bukvalno svakom ko je bio ispred mene sa istim razlogom, su rekli isto, da ostaju stare cene, pod uslovom da traje ugovor.
U kojoj poslovnici si bio? Da ne idem onda u ovu u Zemun, da me ne poklope ko lexpower sa izjavom nema nista od te price 😀Update iz poslovnice danas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari