hellhug
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 180
Moja oprema
- CPU & Cooler
- 5800X3d Se-226XT
- Matična ploča
- B450 Tomahawk
- RAM
- 16 GB hyper x Cl14
- GPU
- Gigabyte 9070XT Gaming OC
- PSU
- NZXT C850
- Kućište
- LC power Dragonslayer
- Pristup internetu
- Wireless provajder
Ja imam i to i akcijski paket 500 samo nemam neta. 😄 Pošto sam im sročio jedan sastav danas o tome kako su me mazali razni agenti I celu istoriju - posle 15 minuta me zvao lik i kaže ja ovde vidim da vi nemate uplatu...😄 Pa reko sinko pogledajte 27.mog marta kod vas poslat dokaz a imaš i mail od pre 15 minuta sve je u njemu - samo je rekao zbunjeno "Auf ajde proverićemo - kontaktiraćemo Vas opet". Tako da se čekanje nastavlja do daljnjeg - nije mi za 1800 dinara al ću na glavu da im se popnem pa makar ukinuli prepaid skroz! 😄Kome i šta da uplatiš kad prepaid ponudu ukidaju 99% tj već je pokojni. "ako reše"... "rešavaju" tako što te tretiraju kao postpaid bez UO: prebace na Supernova paket slične brzine i za to ti naplaćuju cenu bez UO / po isteku UO iz važećeg Supernova cenovnika.
Ostaje da se vidi šta će sa tim tvojim "viškom" para.
Na MojOrion? Piše i meni da ističe 20.03. pa usluga funkcioniše i dalje. Posle isteka tog paketa koji su u februaru uspešno aktivirali (paket važio do 20.03.) prvo je nestalo pod "Pretplate" stavka sa nazivom mog prepaid paketa ( = ostala samo stavka "Naknada za uspostavu GPON usluge AKCIJA OSLOBODI SE PAKET 2") da bi se 24.03. umesto naziva paketa pojavila ova nebuloza "Aktivacija 10 sati Internet pristupa preko elektronskih terminala za plaćanje".
Takvo je stanje kod mene i dalje na MojOrion.
Od promena od 24.03. do danas na MojMTS "migracija vendor" status promenjen u "Završen", uvalili mi CG-NAT u petak i brzinu promenili sa 500/50 na 600/600.
Na MojMTS se i dalje ne vidi da postoji internet usluga. Sekcija "Računi" naravno prazna.
Pošto su napisali da mi "mart neće fakfurisati" očekivati je da do maja se ne popuni ništa tu.
Ako i dočekam maj mesec bez raskida ugovora.