sad je pitanje da li je to cena "dobrodošlice" sa 50% popusta ili buduća nova cena?Stigao meni u mts app, plaćao 1999, sad 2150.
Ako si dao orionu neki mail kao kontakt (ja sam npr gmail) probaj da resetuješ lozinku na taj mail, ja nisam imao mts nalog i uspeo sam ovako https://moj.mts.rs/Promena-lozinke/Odabir-opcijeako neko ima 4.5/1 net samo nek vidi koliko je sad dobio racun, ja nemam mts nalog i ne mogu nista videt
Ne radi posao, probao da resetujem preko maila koji je povezan sa Orionom i ništa. Uneti podaci nisu ispravni.Ako si dao orionu neki mail kao kontakt (ja sam npr gmail) probaj da resetuješ lozinku na taj mail, ja nisam imao mts nalog i uspeo sam ovako https://moj.mts.rs/Promena-lozinke/Odabir-opcije
Isto i kod mene 🙁Ne radi posao, probao da resetujem preko maila koji je povezan sa Orionom i ništa. Uneti podaci nisu ispravni.
Imam samo opticki internet. Mislim da je to puna cena.sad je pitanje da li je to cena "dobrodošlice" sa 50% popusta ili buduća nova cena?
Okacio ja dve stranice unazad, 3688 dinako neko ima 4.5/1 net samo nek vidi koliko je sad dobio racun, ja nemam mts nalog i ne mogu nista videt
Kako si se ulogovao u mts app? Ja nemam mts broj pa ne mogu da se logujem u moj mts app a orion user i pass ne prihvata u tu appStigao meni u mts app, plaćao 1999, sad 2150. Nije problem što je skuplje 150,
već što nemamo internet od 1. Aprila(nije šala).
Orion ---> Zlorion
Telekom ---> Telećacikom
Maticni broj.Kako si se ulogovao u mts app? Ja nemam mts broj pa ne mogu da se logujem u moj mts app a orion user i pass ne prihvata u tu app
U pretplati si od Oriona. Ja sam bio 2 din. 😀
Meni je i dalje IP adresa u Orion Telekom opsegu. Orion WiFi je u pitanju. @TechSamuraj ako si i ti na WiFi mrezi, javi koliki je racun stigao.Da li su vam i dalje ip adrese na Orion Wifi range vama koji imate MojMts app?
Nisam na wifi već na optici, samo net i zasada je sve isto, brzine i ip adrese MojMts neman pa nzm koje je trenutno zaduženje. Čekam PDF na mail i SMS, verovatno sutra šalju.Meni je i dalje IP adresa u Orion Telekom opsegu. Orion WiFi je u pitanju. @TechSamuraj ako si i ti na WiFi mrezi, javi koliki je racun stigao.
Neće ti ni javiti jer je vikend, a na odgovor zna da se čeka i po nedelju dana nekad. Plus sada idu i praznici, tako da će im kapacitet biti niže i svoj posao će obavljati još manje efikasnije jer pola njih će biti na odmorima...Meni su stigli niži računi, mada pretpostavljam da je to sa popustom 50%. Prvi Orion je bio 3400, a martovski 2400, drugi Orion 1900, a sada 1400. Inače pisao sam juče za raskid oba ugovora i još mi se niko naravno nije javio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari