Šta je novo?

Komercijalna banka

Znaju testne rezervacije koje su mizerni iznosi da prođu ispod radara. Ja imam jednu, evo četvrti mesec od 3 dinara.

Meni dva identična iznosa od 1400din stoje. Uredno dobijen mail od banke da će odgovoriti u najkraćem mogućem roku,i već sedmi dan ništa od odgovora.

Da sam im poslao mail za kredit,zvali bi u toku istog dana barem 5 puta 😅

Poslednji predlog izmena i dopuna okvirnog ugovora. Da li to sada znaci da mbanking postaje pod moranje u komercijalnoj?
Takodje od poslednje verzije NLBPay-a uklonjena je opcija za dodavanje dine u walllet.

Ne samo da postaje, već vrlo verovatno možemo očekivati novi mKlik, jer sumnjam da će ovu Kombank aplikaciju budžiti dalje, neodrživo je po meni.
.

Ako se dobro sećam a mislim da sam video na ovoj temi, početkom godine su na "internoj" prezentaciji najavili novi mKlik, a screenshot/mockup koji su priložili na slajdu je bio identičan kao njihova slovenačka aplikacija. Nadam se da neće biti asseco govance koje su implementirali u CG i BiH.

Meni dva identična iznosa od 1400din stoje. Uredno dobijen mail od banke da će odgovoriti u najkraćem mogućem roku,i već sedmi dan ništa od odgovora.

Da sam im poslao mail za kredit,zvali bi u toku istog dana barem 5 puta 😅
Posle 10 dana,javili se,pozvali,pre toga mail poslali. Uredno vraćen novac na račun. Sve pohvale 👏

nažalost nije pomoglo. isključio sam opcije za programere, zysgisk uključio i enforce deny list ubacio sve procese nlb aplikacija kompletno u Configure DenyList. (to su sada exceptions u novom magisku) Restartovao, čistio keš/data ništa ne pomaže, identično se ponaša....
jel neko uspeo NLB mKlik aplikaciju da osposobi da radi na rutovanom telefonu? Please? rešenje od @uji mi nije pomoglo, prikaže "detektovan je mogući sigurnosni problem" i odmah zatvori apk. Da li je neophodno flešovati magisk modul za play integrity ili nešto treće? Hvala

edit:
  • Veoma važno: Banke često skeniraju listu instaliranih aplikacija tražeći paket sa imenom "Magisk". U Magisk podešavanjima idi na Hide the Magisk app i daj joj neko nasumično ime (npr. "Podešavanja" ili "Sistem")[9].

rešio problem 🙂

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno