Šta je novo?

Honor 400 (pro)

• Začetnik teme Začetnik teme mlax37
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам деинсталирао ажурирање апликације и сачекаћу решење проблема.

Nakon primenjenog rešenja od @pedjadroid pogledah ažurnost Google Play usluga i ustanovih da su na verziji 26.11.13.. što je za h400pro u skladu sa aprilskim update-om Google Play-a:
GPT: "Verzija 26.11.13 (ili slična iz serije 26.xx) je trenutno najnovija stabilna verzija Google Play usluga za april 2026. godine."
Tako da..ipak mislim da je @pedjadroid u pravu odnosno, da treba primeniti 'njegovo' rešenje..

Kum uzeo pre jedno 3-4 nedelje ovaj telefon. Kaze da je zadovoljan i sa baterijom cak. Ja sam ga cackao malo, dizajn mi nije lep, to je stvar ukusa ali mi se jako jako dopada. Cak i kamere su fenomenalne. Za prosecnog korisnika, po meni, kamere su nadprosecne. Video takodje dobar. Jedino sto bih ja dodao da ima zakrivljeni ekran, al i to je stvar ukusa. Prijatno sam iznenadjen da budem iskren ovim telefonom

Pa, taj telefon ionako pripada cenovno višoj srednjoj klasi, tako da tu i nema nekih iznenađenja po pitanju kamera..
Ovde će zapravo, glavni izazov biti trajnost baterije..
Ja sam išao na to, da dobijem što bolji racio: kvalitet/vreme...
Uostalom, 'vreme' će pokazati...

Imam problem da na huwei health ubacim karticu
Treba mi za kupovinu nekih skinova za sat ,moze li pomoc

Dobro vece svima,uzeo sam nov honor 400 pro koji na sebi vec ima neku fabricku foliju,Vas savet ostaviti nju ili staviti nesto sa boljom zastitom?Hvala

Ja je nisam još skinuo. Od septembra 2025. imam telefon.

Ko bude hteo da kupi Honor 400 sada je cena za GIGAMAX korisnike po ceni od 34.999 za verziju 8/256. Ponuda važi do 19.04,sasvim dobra cena.

Dobro vece svima,uzeo sam nov honor 400 pro koji na sebi vec ima neku fabricku foliju,Vas savet ostaviti nju ili staviti nesto sa boljom zastitom?Hvala
Pozdrav, ostavi original zastitnu foliju. Honor je ja mislim jedina marka telefona koja umesto onih jeftinih folija ugrađuje posebne folije od nekog gumiranog materijala koje su malo deblje i veruj mi one rade odlican posao. Po meni najbolje je da kupis samo zastitnu masku za telefon i to je sve.
Eventualno, ako ti original folija ne uliva neko poverenje, mozes da vidis nesto preko "Mobile Outfitters", njih cesto reklamiraju ovi iz Benchmarka.

Nazad
Vrh Dno