fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
When comparing the starting prices to those of the 2025 OLED models, you will see that they are identical.
Developed by Google and Samsung, and released by the Alliance for Open Media, Eclipsa Audio is designed to compete with Dolby Atmos, much like HDR10+ offers an alternative to Dolby Vision HDR video.
Jeste problem sa daljincem. Kada se posle konekcije izvadi baterija iz daljinca onda se više ne prekida konekcija sa slušalicama.Koliko vidim po drugim forumima, ispada da je problem sa Bluetooth vezom jako čest kod Lg televizora i da je jedan od razloga to što i magic remote koristi Bluetooth vezu pa to stvara zabunu.
Izgleda da niko od vas nije imao slične probleme...
momci ovo je moja poruka od decembra, uzeo sam ga i ćerkica opalila i polomila panel, nema mu spasa, sad moram novi da uzimam, znam da nije mesto za pitanje ali pomagajte, razmišljam se između, hitno je, vuče me LG ali ovaj HISENSE je viša klasa, ili grešim?vredi li ovaj pocetni tv iz qned serije lg65QNED70A6A.AEU nesto? ima li ko iskustva sa ovim tv-om? pazario nesto preko firme imao sam njega i samsung QE65Q7FAAUXXH u ponudi da biram u toj nekoj klasi do slicnih para i odlucim se za LG, nadam se da nisam pogresio? ja kupujem pa pitam 😀
forum.benchmark.rs
Bezi od modela LG-a iz prosle godine (2025) pogotovu qned a i ostali (sem oleda) su im haos paneli i edge i direct svi imaju katastrofalan problem becklight bleeding na novim televizorima i prejak ips glow (po Ignisu naravno sve "normalno") za Hisense se posavetuj na temi ako ce ti reci iskrenomomci ovo je moja poruka od decembra, uzeo sam ga i ćerkica opalila i polomila panel, nema mu spasa, sad moram novi da uzimam, znam da nije mesto za pitanje ali pomagajte, razmišljam se između, hitno je, vuče me LG ali ovaj HISENSE je viša klasa, ili grešim?
LG 65QNED86A3A.AEU
HISENSE 65U8Q
Mislim da ne radiš dobro - u tekstu stoji da je bolje da se ostavi u stand by režimu i ako to želiš onda Quick + treba da ti bude uključeno jer je za opcija da se tako izrazim pravi stand by u kom se TV ne gasi skroz već ostaje budan i brže se uključuje.@srkiller ,Quick + mi je isključen ali mi je stand by uključen.Mislim da sam tako razumeo u članku da je bolje.A čujem i ja to pucketanje kad ugasim TV.
Pa to me zbunjivalo.Neko kaze da je bolje da se opcija Quick+ iskljuci,neko kaze da nije......Pa ako želiš da ispoštuješ ono što su tamo napisali u tekstu u vezi stand by onda to je to rešenje.
Btw meni je svakako bio uključen Quick + nevezano za ono što su napisali u tekstu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari