Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Podlogu za miša koja košta 400 dinara platio sam preko coins 100 dinara. Dolazi poštar i hoće da mi naplati 280 dinara, zahvalim se čoveku i ne prihvatim paket. Uredno sam potvrdio na Aliju da sam preuzeo. Ne isplati se, prelazim na Temu

Stigao Kumi GW6 - ukratko - odlican sat.

Wake up to raise radi fenomenalno (meni jako bitno) za razliku od Zeblaze Ares 3 Pro a vala i od Amazfit GTR2e, kad god podignes ruku odziv je jako brz.

Ekran odlican (AMOLED) , softver upeglaniji, izgleda bolje i od GTR 3 Pro. Fotka sa ekranom je sa oborenim osvetljenjem kamere, uzivo se jos bolje vidi.

Kais mekan silikonski ali lepo leze na ruku.

Aplikacija dobra (KUMI Life), ima dosta razlicitih watchface-ova od kojih je gomila zapravo upotrebljiva, ovaj koji sam stavio je meni super jer preferiram amoled crnu sa malo detalja preko. Moze cak i da se napravi svoj Watchface ali nisam probao. Postoji i opcija da se izgenerise neki putem AI ali probao sam kratko i dobio neki levi rezultat. Mislim da prostora ima samo za jedan dodatni downloadovani watchface ali bar se brzo prebacuju iz aplikacije na sat.

Ostali senzori ne znam kakvi su ali nije ni bitno, za casual wear odlican. Kutija kao da je dosta skuplji sat u pitanju.

Sve u svemu, u zbiru za 6.56$ + 131 dinar za harac ispala je odlicna prica.

I just found this on AliExpress:
KUMI GW6 Smart Watch 1.43" AMOLED AI ChatGPT Bluetooth Call IP68 Waterproof NFC 100+ Sports Heart Rate Blood Pressure Men

Pogledajte prilog 533683Pogledajte prilog 533684Pogledajte prilog 533685
Pogledajte prilog 533686Pogledajte prilog 533687Pogledajte prilog 533688
Deluje malo ozbiljinije odradjen od zeblaze gtr3 pro koji takodje koristim uz ovaj.
Ono sto mi se na kumi gw6 ne svidja je to sto nema procenat baterije na displey-u nego samo ima neke crtice.Ili mozda ja to ne mogu naci?
Ovako baterija mi traje isto kao i na gtr3 pro.
Tako da ih vrtim u krug.Nedelju dana nosim jedan sat pa drugu nedelju drugi sat.Malo se brze napuni baterija na zeblaze gtr3 pro nego na kumi gw6.
Skinova ima dosta i za jedan i za drugi sat.
Generalno za te pare odlican sat.

Nisam ni ja video ali nisam nesto ni obracao paznju na to, pune se svi relativno brzo.

Kupio sam ovaj Kumi, iako mi u fijoci (neotvoren) stoji Samsung watch fe.
Nažalost, ne mogu se naći recenzije direktnog poređenja, jedino neko lično iskustvo. Koliko sam skapirao, Kumi ima bolju bateriju( i to dooosta), a ostalo...kažu da mu se ekran lako grebe i da li uopšte ima procesor, koliko memorije ?...
Mislim, nemam neko iskustvo sa pametnim satovima, pa ne znam šta da gledam.
Kad smo već kod Samsung watch fe, čitam da može da radi sa esim, jel valja to čemu?
U stvari možda i nema esim, dobijen uz A55

Poslednja izmena:
Al cete svi da propadnete za 280 din
Uzmi paket plati i zavrsi sa porucivanjem ako ti se ne uklapa racunica
Razumem da odustanes od placanja 1500-2000
Ali za 260din jezivo

Ne znam koliko vas razmislja da smo toliko godina za masku od 3$ dobijali paket na kucni prag.
Sad ce neko da mi kaze da je u ceni paketa, i kontejnerski transport i nasa posta, da kako ne

Ne mozes pljeskavicu da porucis da ne platis 200-300 dostavu a ne paket iz Kine

Tako je bre, što su stavili samo 260din?! Treba da je bar 500, znaš ti gde je Kina?!

/S off

upravo, kinez lepo napise da su iz cene koju platis izuzeti taxes and duties i da te ocekuje naplata drzave. tako da znas unapred kada kupujes sta te ceka i ako odustanes to je do tebe. ako neko ne zeli da plati taxes and duties onda ne kupi na tom sajtu. kupis tamo gde je sve uracunato u cenu koju platis, ako ti cena odgovara.

Možemo li u ovoj temi da prestanemo o tih 260 din. što pošta klepa i da se držimo preporuka za kupovinu?

Možemo li u ovoj temi da prestanemo o tih 260 din. što pošta klepa i da se držimo preporuka za kupovinu?
Sa denarčićima i kuponima, cena se spusti i do $9.36.
L*go šampioni brzine srazmera, ali, buyer beware: stikeri za sve živo, a nemali broj i preko više kockica.

Cada 1:24 Technical Drift Racing Car C42 Sports Car Model Building Blocks City Endurance Sports-Car Bricks Toys For Kid Gifts

Za razno što treba obe ruke slobodne, a najviše za satove (zamena baterija, kaiševa i slično).

Ja koristim ovu stonu od 110mm za neke sitne stvari, manje PCB pločice i dobra je. Ona jefinija za glavu je isto odlična, može se menjati dioptrija i nema distorzije. Iz ličnog iskustva pišem.

Za te stvari su ti praktičnije one lupa naočare, budu u lidlu sa priborom za šivenje a verujem da i pored toga nije problem za nabavku

Ako nisi ispucao Alijev kupon od 3$ bice ti oko 8$

Liitokala lii-500 lii-202 lii-100 lii-402 battery charger 3.7V/1.2V 18650/26650/16340/18500 Battery Charger with screen lii500
Stigao danas Lii-500, plaćen oko 7.50$, na paketu napisali 15$
LA....HU, PDV 290din, ukupno naplaćeno u pošti 500 din...

Stigao danas Lii-500, plaćen oko 7.50$, na paketu napisali 15$
LA....HU, PDV 290din, ukupno naplaćeno u pošti 500 din...
Spremis neki tekst template (na engleskom) od 3-4 recenice kako molis trgovca da upise manje cenu na paketu zbog carine i stavis cifru neku (najboilje u $). I onda cim narucis nesto ides u messages i copy-paste poruku sa prepravkom cifre. Od kad je pocelo ovo "carinjenje" na svakoj vecoj posiljci sam pisao trgovcu. Svi su upisali manje, neki su se i javili. Jedan je samo rekao da ne moze posto je bio Choice koji ide direkt iz Ali magacina.

Хтели 1.5долар, ппппогреши човек 😁
Шта ли ће мени да буде за lii 600. Био је 16 долара. 😁

Gledao sam da pređem na Temu, za neke svari koje mi obično trebaju. Mnogu da kažem da je baš skroman u odnosu na Alli ja. Pet šest stvari koje sam tražio nije bilo.

Nazad
Vrh Dno