Stigao Kumi GW6 - ukratko - odlican sat.
Wake up to raise radi fenomenalno (meni jako bitno) za razliku od Zeblaze Ares 3 Pro a vala i od Amazfit GTR2e, kad god podignes ruku odziv je jako brz.
Ekran odlican (AMOLED) , softver upeglaniji, izgleda bolje i od GTR 3 Pro. Fotka sa ekranom je sa oborenim osvetljenjem kamere, uzivo se jos bolje vidi.
Kais mekan silikonski ali lepo leze na ruku.
Aplikacija dobra (KUMI Life), ima dosta razlicitih watchface-ova od kojih je gomila zapravo upotrebljiva, ovaj koji sam stavio je meni super jer preferiram amoled crnu sa malo detalja preko. Moze cak i da se napravi svoj Watchface ali nisam probao. Postoji i opcija da se izgenerise neki putem AI ali probao sam kratko i dobio neki levi rezultat. Mislim da prostora ima samo za jedan dodatni downloadovani watchface ali bar se brzo prebacuju iz aplikacije na sat.
Ostali senzori ne znam kakvi su ali nije ni bitno, za casual wear odlican. Kutija kao da je dosta skuplji sat u pitanju.
Sve u svemu, u zbiru za 6.56$ + 131 dinar za harac ispala je odlicna prica.
I just found this on AliExpress:
KUMI GW6 Smart Watch 1.43" AMOLED AI ChatGPT Bluetooth Call IP68 Waterproof NFC 100+ Sports Heart Rate Blood Pressure Men
Pogledajte prilog 533683Pogledajte prilog 533684Pogledajte prilog 533685
Pogledajte prilog 533686Pogledajte prilog 533687Pogledajte prilog 533688