Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Yettel, sad tek skontah pitanje.Koja mreza je u pitanju?
Yettel, sad tek skontah pitanje.Koja mreza je u pitanju?
Ista lokacija, s26 ultra. Zavisi od položaja telefona i bazne stanice kao i opterećenja, ali to je to otprilike.A1, Knez Mihaila, ispred knjizare AkademijaPogledajte prilog 537836Pogledajte prilog 537837
Kako piše 5G discconected u Netmonster kad je dostupna 5G signal? Ja imam isto A1, ali u moj grad nema još 5G, ali gde ima 5G ne piše da je Disconnected, nego piše NSA 3500. Imam is Yettel ali sad ne koristim, i u moj grad ima samo još 5G 700 mhz, i Netmonster isto piše kao kod tebe da je DisconnectedIsta lokacija, s26 ultra. Zavisi od položaja telefona i bazne stanice kao i opterećenja, ali to je to otprilike.
Zabagovala aplikacija trenutno, inače pokazuje ispravno. Meni samo piše NSA kada ima 5G.Kako piše 5G discconected u Netmonster kad je dostupna 5G signal? Ja imam isto A1, ali u moj grad nema još 5G, ali gde ima 5G ne piše da je Disconnected, nego piše NSA 3500. Imam is Yettel ali sad ne koristim, i u moj grad ima samo još 5G 700 mhz, i Netmonster isto piše kao kod tebe da je Disconnected
Možda offtopic ali korisno za temu:Kako piše 5G discconected u Netmonster kad je dostupna 5G signal? Ja imam isto A1, ali u moj grad nema još 5G, ali gde ima 5G ne piše da je Disconnected, nego piše NSA 3500. Imam is Yettel ali sad ne koristim, i u moj grad ima samo još 5G 700 mhz, i Netmonster isto piše kao kod tebe da je Disconnected
To je signal koji imam kod kuci 700 mhz, test sam pravio petak, samo screenshot sam pravio danas. Kad sam testirao bio je 4-5 jačina signala^ jedva da imaš signal 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari