Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Yettel, sad tek skontah pitanje.Koja mreza je u pitanju?
Yettel, sad tek skontah pitanje.Koja mreza je u pitanju?
Ista lokacija, s26 ultra. Zavisi od položaja telefona i bazne stanice kao i opterećenja, ali to je to otprilike.A1, Knez Mihaila, ispred knjizare AkademijaPogledajte prilog 537836Pogledajte prilog 537837
Kako piše 5G discconected u Netmonster kad je dostupna 5G signal? Ja imam isto A1, ali u moj grad nema još 5G, ali gde ima 5G ne piše da je Disconnected, nego piše NSA 3500. Imam is Yettel ali sad ne koristim, i u moj grad ima samo još 5G 700 mhz, i Netmonster isto piše kao kod tebe da je DisconnectedIsta lokacija, s26 ultra. Zavisi od položaja telefona i bazne stanice kao i opterećenja, ali to je to otprilike.
Zabagovala aplikacija trenutno, inače pokazuje ispravno. Meni samo piše NSA kada ima 5G.Kako piše 5G discconected u Netmonster kad je dostupna 5G signal? Ja imam isto A1, ali u moj grad nema još 5G, ali gde ima 5G ne piše da je Disconnected, nego piše NSA 3500. Imam is Yettel ali sad ne koristim, i u moj grad ima samo još 5G 700 mhz, i Netmonster isto piše kao kod tebe da je Disconnected
Možda offtopic ali korisno za temu:Kako piše 5G discconected u Netmonster kad je dostupna 5G signal? Ja imam isto A1, ali u moj grad nema još 5G, ali gde ima 5G ne piše da je Disconnected, nego piše NSA 3500. Imam is Yettel ali sad ne koristim, i u moj grad ima samo još 5G 700 mhz, i Netmonster isto piše kao kod tebe da je Disconnected
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari