Da li ti koji zovu dobiju nesto tipa 200 dindzi ili % ako prodaju nesto
Nema tu objasnjenja. To je MTS i to stalno rade. To je njihova stara fora za maznjavanje love. Klepaju na sitno. Taman toliko sitno da ti se ne isplati da se zalis.Sada sam provalio da mi mts od novembra prošle godine naplaćuje iris go po 100 rsd iako su mi ga navodno dali uz paket, ima li neko obaveštenje ili objašnjenje vezano za to? Nisam uspeo da pronađem.. Ugovor je iz maja 2024.
Ma ja im pustim prigovor na račun, dok ne odgovore ne platim gaNema tu objasnjenja. To je MTS i to stalno rade. To je njihova stara fora za maznjavanje love. Klepaju na sitno. Taman toliko sitno da ti se ne isplati da se zalis.
Kazu da je to njihova greska ali da bi to resio moras otici do poslovnice.
Citaj, potrosi 200-300din goriva, plati 50+ din. parking, cekaj red, potrosi par sati i vratice ti 100 din.
Globaltel , 335din mesecno ali oni imaju svojih bubica ali ako je samo za telefoniranje,bice dovoljno.Koja je najpovoljnija pripejd opcija za stariju osobu koja bi mobilni koristila uglavnom da se javi na poziv. Znaci nesto najekonomicnije moguce sto postoji od pripejd opcija.
Hoće li tako biti i kod mts-a?
Kod Yettel-a je odavno 300!
U aplikaciji, u ponudama, ali odavno to nije aktuelno, bilo je vrlo kratkotrajno.Da li se to vidi negde u aplikaciji ili su ga zvali?
Ne, dovoljno je da kredit bude aktivan (makar bio i nulti), što je u MTS-u tri meseca. Drugim rečima, možeš da kupiš karticu i ne diraš je uopšte, a onda za dva meseca pređeš u A1.I da u trenutku prelaska ima nešto kredita na toj MTS kartici ?
Okej je nula. Suština je da se gleda da li je broj aktivan, što kod pripejda smatraju da mora da ima aktivan kredit.а да ли је довољна +0 или се мора имати извесна сума на припејд броју, тј. Да није прошло више од 3 месеца од последње допуне?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari