Pozdrav, vidim da su negativni komentari vezani za Move aplikaciju, ja sam razocaran ovim update-om, slika je uzasna, sad je kao na pravom iptv-u koji ide preko nekog loseg net-a, da ne duzim, da li postoji sansa, da se vratim na Iris, inace koristim HP4024 na optici?
Što ti je neverovatno kad ne može ni da zapamti poslednji gledani kanal nego kad izađeš ili zaustaviš app ili je ubije Android OS đubre pušta prvi kanal (Promo kanal) u default listi? 🙄
A makar to je radilo kako treba na Iris Smart aplikaciji.
Bez mozga je i kako im funkcioniše "Omiljeni" lista ili custom liste generalno: ono da kad staviš Arena Premium 1 da ti bude 7 kanal po redu u custom listi na njega ne prebacuješ sa brojem 7 na daljincu nego nego mora i dalje 300 ili 301 koji je već na default "Svi kanali" listi.bez imalo mozga i razmišljanja šta je praktično i korisno
u pravu si , zvao sam ih danas i svasta im rekao, kaze ne postoji mogucnost vracanja na Iris po ceni raskida ugovora ...Ni pod tačkom razno ne možeš da se vratiš na Iris koji izbacuju svakako 😃
i da, da napomenem, da im slika kasni citavih 22 sekunde u odnosu na Eon, uporedjivao sam arene a verujem da je ceo paket takav, a na iris-u je bila u prednosti 2 sekunde, pitam se odakle vuku signal za ovo s... od softvera ...u pravu si , zvao sam ih danas i svasta im rekao, kaze ne postoji mogucnost vracanja na Iris po ceni raskida ugovora ...
Aha, porediš Eon DVB-C i Move stream. Pošto evo sad sam poredio Eon stream vs Move stream za Arena Premium 1 i razlika je nekih 4s u korist Eon stream.da, da napomenem, da im slika kasni citavih 22 sekunde u odnosu na Eon, uporedjivao sam arene
https://forum.benchmark.rs/threads/...plikacije-ni-za-mts-box-pakete.499193/page-60 ovde imas sve! 😉Koristim BOX3 S na bakru i imam aktiviran Iris Go. Hteo da isprobam MOVE aplikaciju besplatno (postoji mogućnost besplatne aktivacije na mesec dana). Piše u obrazloženju da akcija važi do 31.12.2025. U razgovoru sa kol centrom jedna gospoja kaže može a druga da nemože i sad neznam dali da aktiviram ili ne jer je MOVE 2200 mesečno. Baš mi se nedaje 2200 za probu a ovi razgovori mi ne garantuju ništa. Imali neko iskustvo sa ovom promocijom.
Sad probao, nećeVerzija 3.0.5-200447 radi na android boksu uz pomoć miša.
Move app ne vidi Iris slotove, imam paralelno i Iris Go i Move.Jedino mi preostaje da nađem još jedan uređaj i da pokušam da instaliram Move, da vidim da li će pisati da je broj prekoračen, pošto su mi slotovi na Iris Go zauzeti, a na Move piše da su slobodni.Pogledaj u aplikaciji.
Moraš imati komp koji će stalno biti uključen jer ne ide bez proxyja.@kalehrl Može li malo pojašnjenje u vezi tvog predzadnjeg posta, please? Koji adon treba da instaliramo, može li i za mobilni slot za Supernovu da se namesti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari