Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

Meni je neverovatno da se lista omiljenih kanala ne može postaviti kao podrazumevana, da je otvori svaki put pri pokretanju aplikacije.

Što ti je neverovatno kad ne može ni da zapamti poslednji gledani kanal nego kad izađeš ili zaustaviš app ili je ubije Android OS đubre pušta prvi kanal (Promo kanal) u default listi? 🙄
A makar to je radilo kako treba na Iris Smart aplikaciji.

Пааааа.... Има то и својих предности, јелте. Ако сам, нпр, гледао неки образовни програм са краја листе и изађем из апликације, онда када жена дође и пусти апликацију нема појма шта сам ја гледао 😁

Sad cela Srbija da ispašta zbog tvog tvog "obrazovanja", nije u redu.

Pozdrav, vidim da su negativni komentari vezani za Move aplikaciju, ja sam razocaran ovim update-om, slika je uzasna, sad je kao na pravom iptv-u koji ide preko nekog loseg net-a, da ne duzim, da li postoji sansa, da se vratim na Iris, inace koristim HP4024 na optici?

Ni pod tačkom razno ne možeš da se vratiš na Iris koji izbacuju svakako 😃

Što ti je neverovatno kad ne može ni da zapamti poslednji gledani kanal nego kad izađeš ili zaustaviš app ili je ubije Android OS đubre pušta prvi kanal (Promo kanal) u default listi? 🙄
A makar to je radilo kako treba na Iris Smart aplikaciji.

Upravo to, vrhunski nepismeno za današnje vreme, bez imalo mozga i razmišljanja šta je praktično i korisno 😃

bez imalo mozga i razmišljanja šta je praktično i korisno
Bez mozga je i kako im funkcioniše "Omiljeni" lista ili custom liste generalno: ono da kad staviš Arena Premium 1 da ti bude 7 kanal po redu u custom listi na njega ne prebacuješ sa brojem 7 na daljincu nego nego mora i dalje 300 ili 301 koji je već na default "Svi kanali" listi.
Plus kad kucaš broj kanala koji ne postoji na trenutnoj aktivnoj custom listi da ti skoči na taj neki kanal pod tim brojem i takođe automatski prebaci listu nazad na glavnu, built-in listu.

A to tako imb*cilno radi od kad uopšte postoji mogućnost kreiranja kraće liste kanala već N Telekom plaformi isti problem ista "logika" bez mozga.

Ovo što pišeš za Arenu, mislio sam da im se slučajno provukla geška, međutim ne, ipak su dosledni početku tvoje rečenice 😃
Bar su dosledni 😁, tvrdoglavi, nesaradljivi i, deluje, bez želje da iskreno unaprede korisničko iskustvo i, recimo, uvedu beta testere, oslušnu predloge i tako vrlo brzo unaprede sistem i privuku korisnike, što im je valjda i osnovni cilj.

u pravu si , zvao sam ih danas i svasta im rekao, kaze ne postoji mogucnost vracanja na Iris po ceni raskida ugovora ...
i da, da napomenem, da im slika kasni citavih 22 sekunde u odnosu na Eon, uporedjivao sam arene a verujem da je ceo paket takav, a na iris-u je bila u prednosti 2 sekunde, pitam se odakle vuku signal za ovo s... od softvera ...

da, da napomenem, da im slika kasni citavih 22 sekunde u odnosu na Eon, uporedjivao sam arene
Aha, porediš Eon DVB-C i Move stream. Pošto evo sad sam poredio Eon stream vs Move stream za Arena Premium 1 i razlika je nekih 4s u korist Eon stream.

Koristim BOX3 S na bakru i imam aktiviran Iris Go. Hteo da isprobam MOVE aplikaciju besplatno (postoji mogućnost besplatne aktivacije na mesec dana). Piše u obrazloženju da akcija važi do 31.12.2025. U razgovoru sa kol centrom jedna gospoja kaže može a druga da nemože i sad neznam dali da aktiviram ili ne jer je MOVE 2200 mesečno. Baš mi se nedaje 2200 za probu a ovi razgovori mi ne garantuju ništa. Imali neko iskustvo sa ovom promocijom.

Koristim BOX3 S na bakru i imam aktiviran Iris Go. Hteo da isprobam MOVE aplikaciju besplatno (postoji mogućnost besplatne aktivacije na mesec dana). Piše u obrazloženju da akcija važi do 31.12.2025. U razgovoru sa kol centrom jedna gospoja kaže može a druga da nemože i sad neznam dali da aktiviram ili ne jer je MOVE 2200 mesečno. Baš mi se nedaje 2200 za probu a ovi razgovori mi ne garantuju ništa. Imali neko iskustvo sa ovom promocijom.
https://forum.benchmark.rs/threads/...plikacije-ni-za-mts-box-pakete.499193/page-60 ovde imas sve! 😉

Imam 1 licencu za Move na mobilnom telefonu. Da li može nekako da se namesti da radi na televizoru?

Verzija 3.0.5-200447 radi na android boksu uz pomoć miša.

Sta se desava sa Move slotovima ako Move imam i u okviru BOX paketa i samostalno pod mobilnim brojem u okviru tog istog BOX paketa, koliko zapravo imam slotova?

@kalehrl Može li malo pojašnjenje u vezi tvog predzadnjeg posta, please? Koji adon treba da instaliramo, može li i za mobilni slot za Supernovu da se namesti?

Pogledaj u aplikaciji.
Move app ne vidi Iris slotove, imam paralelno i Iris Go i Move.Jedino mi preostaje da nađem još jedan uređaj i da pokušam da instaliram Move, da vidim da li će pisati da je broj prekoračen, pošto su mi slotovi na Iris Go zauzeti, a na Move piše da su slobodni.

Dobio MOVE od juce na produzenje ugovora na L paket . Instalirao na U7Q aplikaciju, ulogovao se, radi momentalno sve. Na brzinu sam preleteo , malo me nervira sto ne pise recimo na filmu da je PAY nego pise HBO npr pa onda trazi naplatu za paket naravno. Javljam za dalje kako radi

I da, imam 1 tv i 1 mob slot za koriscenje

Nazad
Vrh Dno