Žalio se MTS i dobio odgovor "Postovani, povodom Vaseg prigovora, obavestavamo Vas da je 5G usluga aktivna na Vasem broju. Uredjaji koji nisu namenjeni za nase trziste nisu sertifikovani za 5G u nasoj mrezi. Preporucujemo da karticu testirate u drugom uredjaju."Imam MTS i Telenor. Nemam 5G, pročitam sad ovo i rekoh šta mi je teško da probam A1, i kupim esim A1, aktiviram i proradi 5G! Ali na MTS i dalje ne radi. Telenor je stara kartica tako da svakako tamo ne radi.
Sad mi tek nije jasno ništa🙂
Jel mozes da nam slikas koji CSC kod imas ti, posto ti radi 5G (About pa Software info pa Service provider software version)Na mom S25 ultra 5G radi od prvog dana, kupljen direktno od ovlascenog samsung distributera za Srbiju,
koristim mts sim karticu, csc kod je EUY.
Za sve one kojima ne radi 5G(mogli su i sami da pitaju) evo sta kaze AI.
Mogu ali sam vec napisao da je csc kod EUY.Jel mozes da nam slikas koji CSC kod imas ti, posto ti radi 5G (About pa Software info pa Service provider software version)
Isti sam odgovor dobio kao i on.Ovu mts tvrdnju da je na broju aktivirana 5G usluga svakako treba potvrditi u proverenom telefonu jer i te kako umeju da kažu i napišu neproverene i netačne informacije kada su u pitanju Samsung korisnici.
To je senzor koji sluzi kada stavis slusalicu na uvo da ugasi ekran jer je ujedno blizu koza do samog ekrana pa da ne brljavi touchscreen dok ti je telefon na uvetu.Primetih danas kad sam razgovarao preko spikerfona sa s25 fe da se na ekranu pojaviše kao tri mala kružića tu negde pola santimetra ispod selfi kamere. Prvo se štrecnuh da nisu mrtvi pikseli, ali suviše su pravilnog oblika i precizno raspoređeni. Pretpostavih da su neki senzori u pitanju, tipa proximity. Međutim probah onda i s25 koji devojka koristi i s24fe kod matorog što je i nigde se to ne pojavljuje. Jel su def senzori neki u pitanju da ne tripujem više ili još bolje ako bi mogao neko sa s25fe da proba isto pa da mi javi? Kačim sliku u prilogu...nadam se da se vidi na šta mislim.
Uffff. Neće opet.@mematibas
Ja imam eux po difoltu i nemam 5g ni na mts ni na yettel
Predjes granicu, u bilo koju drzavu sa 5g i bum, radi. Uopste nije do podrske nego do domacih bilmeza koji se vade na proizvodjace.Nemam nesto volje da se prebacujem sa defaultnog EUX da bi mi radio 5G. Realno je apsurd da cist telefon za EU trziste nema podrsku..
Moj 25U je iz mts-a, 5g radi od prvog dana, EUY. Mali S25 sam kupio u random manjem servisu, on je na EUX, takodje radi 5g.Ma da, jasno je da je ***** do ovih nasih mentola.
Mozda je offtopic, ali koji CSC imaju telefoni koji su legalno kupljeni u radnjama a da nisu operateri? EUY ili EUX?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari