Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja stvarno ne mogu da verujem da nema srpskog u API-ju... Ako je stvarno tako, ako mi jedini ostanemo izostavljeni, a budu i baltički jezici od mene ni dinar više videti neće.
Pogledajte prilog 533530
Evo javljaju da se sastaje upravni odbor za vikend. Vrv planiraju da pogase servere jer im ne das vise ni dinara 😂

Ајд хрватски ми је и ок, слично као са Нетфликсом, мада опет биће хр синхронизација цртаћа ал ајде, нека га. Дизни плус бих једино узео због Фоксове библиотеке као и Националне географије. Ново Дизни воук њесра ме стварно не интересује, серије су им очајне, исто као и тај Хулу или како је већ... Мислим ок сви они иду на воук... ХБО колико сам видео чак и највише.. али ХБО је за Дизни Ферари и Масерати у једном... па се све глупости некако могу и превидети, али код Дизнија то није случај.

Видећу како одраде ту локализацију на хрватском, буде ли ок као код Нетфликса макар размислићу за претплату. Додуше добро ћу размислити јер генерално као компанија су стварно одвратни.

Ja nemam nalog, ali ako neko ima može da mi prosledi da pomognemo kolegi 😁...

1000053907.jpg
Evo ga API za Disney+ šta god to bilo, u wave 3&4 se nalazi i Srbija međutim u language switcher placeholderu nema srpskog, doduše, to može i značiti da će UI biti na hrvatskom, a da će biti sr titlova/audija što je okej, ali ako ne bude makar srpskog audija za crtane filmove to je stvarno bezobrazno... Ostaćemo jedini u Evropi čija deća sem bioskopa neće imati gde da gledaju Dizni crtaće na svom jeziku, sada smo jedino Hrvati i mi 😂...
A možda se i ovaj API ažurira uskoro.

Ima, Queen live in Montreal. 4k, imax enhanced, dolby audio i vision.
Да ли је то у ствари Queen: Rock Montreal & Live Aid из 2007-е?

Што се тиче Дизни цртаћа - ваљало би за старе наслове, ови нови су... модерни што би се рекло. Што се тиче превода - супер би било да има српски.

Pogledajte prilog 533660
Jedno pitanjce, jel si ti sam kucao rs-rs ili ti je pretraživač sam izbacio: Missing rs-rs?

Inače da, zaboravio sam da javim, iz prepiski sa jednim kolegom sa foruma još iz decembra sam dobio informaciju da je jedan njegov prijatelj prevodilac u to vreme prevodio "Best in Snow" neki specijal. U to vreme nisam baš toliko zalazio u detalje, ali danas bacim pogled i vidim da je to Disney+ original, ne STAR, ne NATGEO, baš Disney. Tako da će biti i srpskog 🥂 iako ga u APIju tamo nema, možda samo bude hrvatski UI, a srpski titlovi/audio ali nebitno, bolje išta nego ništa...

Ako bude srpski prevod aktiviracu ponovo domaći nalog, ako bude samo hrvatski, može da dobiju samo turski, argentinski ili indijski nalog (nisam u toku više koji radi) i to im je puno posle ovoliko godina cekanja😁

HVALA JOS JEDNOM @iker7
Zena i ja ovo cekamo da vidimo a moram nabaviti i Wembley!
I trazimo figuricu da uzmemo Minix
HVALA !

Prilozi

• IMG_20260329_123224.jpg
    IMG_20260329_123224.jpg
    152.4 KB · Pregleda: 50
  • IMG_20260329_123241.jpg
    IMG_20260329_123241.jpg
    178.6 KB · Pregleda: 50
  • IMG_20260329_123306.jpg
    IMG_20260329_123306.jpg
    114.8 KB · Pregleda: 47
  • IMG_20260329_123039.jpg
    IMG_20260329_123039.jpg
    118.2 KB · Pregleda: 61
Ovo sa hrvatskim prijevodom sučelja su valjda jučer testirali ili slučajno pustili na kratko...

Kako ide placanje preko Egipta? Ja cim upalim NordVPN meni sajt izbacuje da sam preko VPNa i da ga ugasim...

Ne može Disney+ da se plaća preko Egipta. Jedine opcije su američka ponuda oko crnog petka (za koju treba američki PayPal) i ko je ranije imao pretplatu preko Apple-a, pa obnova iz odeljka Subscriptions u App Store-u.

Ja imam tursku pretplatu preko Apple-a i definitivno su zeznuli Dolby Vision podršku (ili su je jednostavno ukinuli) kada je bila ova frka nedavno oko te neke tužbe za patente. Prvo su skroz bili uklonili DV iz aplikacije (bilo je samo HDR), a onda su vratili u jednom trenutku DV svuda u aplikaciji, ali TV nikako neće da ga aktivira, šta god da pustim (Google TV, Android 12). Pročitah u onom nekom tekstu o vraćanju DV podrške da je sada dostupna samo u Premium paketu. Da li neko možda ima tursku pretplatu (165 lira mesečno) i da li mu radi DV?

Ne može Disney+ da se plaća preko Egipta. Jedine opcije su američka ponuda oko crnog petka (za koju treba američki PayPal) i ko je ranije imao pretplatu preko Apple-a, pa obnova iz odeljka Subscriptions u App Store-u.

Ja imam tursku pretplatu preko Apple-a i definitivno su zeznuli Dolby Vision podršku (ili su je jednostavno ukinuli) kada je bila ova frka nedavno oko te neke tužbe za patente. Prvo su skroz bili uklonili DV iz aplikacije (bilo je samo HDR), a onda su vratili u jednom trenutku DV svuda u aplikaciji, ali TV nikako neće da ga aktivira, šta god da pustim (Google TV, Android 12). Pročitah u onom nekom tekstu o vraćanju DV podrške da je sada dostupna samo u Premium paketu. Da li neko možda ima tursku pretplatu (165 lira mesečno) i da li mu radi DV?
Piše na sajtu(slici )da je dolby samo u premijum varijanti ..

Prilozi

• Screenshot_2026-03-30-18-15-10-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2026-03-30-18-15-10-66_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    43.3 KB · Pregleda: 26
Nazad
Vrh Dno