bedazzled8119
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.06.2015
- Poena
- 160
I sad radi, mada se oseca da je kvalitet poziva losiji. Al ne kapiram sto je tako?Iskljuci VoLTE pa probaj.
I sad radi, mada se oseca da je kvalitet poziva losiji. Al ne kapiram sto je tako?Iskljuci VoLTE pa probaj.
Ne znam da li me sagovornik cuje ali ja njega ne cujem,ja to rjesim ugasim upalim sim karticu. Presao sam na esim i nije se jos desilo. Ali sam na esimu primjetio da je signal nekako slabiji,cesto 1 ili 2 crticeI sad radi, mada se oseca da je kvalitet poziva losiji. Al ne kapiram sto je tako?
Ne vjerujem jer sam ja iz bosneDa nije do mreže?
Koga zanima kako a56 snima 4k video
Radi poređenja ovaj je snimljen sa p30 pro
Ako je 270 nov 8/256 naravno bolje na KP.Zašto bi kupio polovan A56 za 250 evra, kad je nov 270 evra na KP kod pouzdanog prodavca?
Uzmi za te pare Samsung S24 Fe (oglasi) .Imam priliku ovaj tel polovan za 250€ da uzmem malo koriscen 8/256 a imam 11 pro max iPhone koji vec polako gubi podrsku softversku baterija na izdisaju? Sta da radim? Svestan sam da je kamera bolja na 11 pro max iphone kao i vibracija. Opet ovamo na A56 dobijam 120hz i dugu softversku podrsku.
Ne mozeMože li se ukloniti iz kontrolnog centra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari