Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koga zanima kako a56 snima 4k video

Radi poređenja ovaj je snimljen sa p30 pro

Свиђа ми се како снима у 4К, баш сам се загрејао за телефон. Да ли да узимам сада или да сачекам да изађе А57, па можда падне још цена за верзију 8/265? Шта мислите?

Imam priliku ovaj tel polovan za 250€ da uzmem malo koriscen 8/256 a imam 11 pro max iPhone koji vec polako gubi podrsku softversku baterija na izdisaju? Sta da radim? Svestan sam da je kamera bolja na 11 pro max iphone kao i vibracija. Opet ovamo na A56 dobijam 120hz i dugu softversku podrsku.

Imam priliku ovaj tel polovan za 250€ da uzmem malo koriscen 8/256 a imam 11 pro max iPhone koji vec polako gubi podrsku softversku baterija na izdisaju? Sta da radim? Svestan sam da je kamera bolja na 11 pro max iphone kao i vibracija. Opet ovamo na A56 dobijam 120hz i dugu softversku podrsku.
Uzmi za te pare Samsung S24 Fe (oglasi) .

Može li se ukloniti iz kontrolnog centra?

Prilozi

• va1i07y7c4ie1.png
    va1i07y7c4ie1.png
    907 KB · Pregleda: 91
Је л' куповао неко од вас ауто пуњач? Ако јесте дајте ми контакт продавца јер све продавце које сам успео да нађем на КП нико нема ауто пуњаче на стању само кућне. А треба ми од 25w са каблом или дуо 45+15w са каблом.

Meni je crkao donji zvucnik(krceo je)posto je telefon u garanciji odneo u servis,za dan gotovo.
Ne znam da li je do mreze(yettel)ali uopste nemam 5g signal na fonu.I azurirao sam fon i sve ali ga nema.

Moras u podesavanjima da podesis 5G. Mislim da ti pise LTE i takodje operater da odobri pristup 5G

Nazad
Vrh Dno