Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 315
Taj levi taster ti je bio na silent? prilikom updejta?
ima taj taster i oneplus, kao i iPhone
ima taj taster i oneplus, kao i iPhone
Da li se sa njihovog sajta moze poruciti kod nas?Ali i da moze,carina bi odrala,a porucio bih ga odmah posto se dobija 40 dolara popust.16gb /512gb
Black /White
799,00
Valjda je neka akcija, gde se dobija i Gamepad 2 i ovaj Fotograf mode...
![]()
nubia Z80 Ultra | 1.5K UDC Display, Snapdragon 8 Elite Gen 5, 7200mAh Battery
nubia Z80 Ultra: 1.5K UDC Full Screen Display for seamless immersion. Dual-Primary Optics with 35mm & 18mm lenses capture masterpieces. Powered by Snapdragon® 8 Elite Gen 5 for elite speed and gaming. 7200mAh Super Battery for extended use. IP68 & IP69 rated for ultimate durability.eu.nubia.com
E to pojma nemam. Ovde u de ko naruči, sve je free pošiljka, dostava itd... Kako je kod nas, ne bih znao reći na žalost.Da li se sa njihovog sajta moze poruciti kod nas?Ali i da moze,carina bi odrala,a porucio bih ga odmah posto se dobija 40 dolara popust.
Sad bas gledam koje su to razlike izmedju Z80U i Z70sUDa li se sa njihovog sajta moze poruciti kod nas?Ali i da moze,carina bi odrala,a porucio bih ga odmah posto se dobija 40 dolara popust.
Ako te ne mrzi, voleo bih da vidim detaljniji review camera app i street moda. Nadjoh jednom review od LL techview
i par fotografija , tipa na 9:01, 9:46, 10:19, imaju baš dobar analogni vajb, iako im kvalitet nije na značajnom nivou. Ali ne vidoh nigde detaljniji review, kako se ponasa street view, sta radi, kakvo je iskustvo pri korišćenju, ima li više modova, više fotografija itd.
Ne bih ja u životu koristio telefon na kom su mi bankarske aplikacije i Google pay, nakon što mi ga je neki Tajlanđanin online mrdžio. 😉Koliko sam razumeo i nije neki problem, platiš Vijetnamcu $30 , reši ti tel i za 180e imaš flagship.
Ako naiđe još neki, prosledite da meni 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari