DJmihailo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.11.2004
- Poena
- 695
Sada sam dobio odgovor, posto sam im juce poslao mail sa upitom. U mail-u od strane korisnickog servisa dobio sam sledeci odgovor koji je potpisan :
"Proverila sam sve na Vašem broju 060xxxxxxx i ne brinite, ograničenja nemate.
Vaš internet je neograničen, a očekivana brzina za paket koji imate je 200 Mb/s.
Brzine prenosa podataka zavise od uređaja koji se koristi za pristup internetu i dostupnosti A1 mreže na koju utiče broj istovremenih korisnika, udaljenost od bazne stanice, aplikacije koje se koriste, itd.
Takođe, možete pokušati da pronađete bolju poziciju u okviru stana, bliže prozoru, ako postoji takva mogućnost."
Meni je, srecom dow brzina gotovo uvek veca od 600 MB/s ( za sada ).
U svakom slucaju po ovom odgovoru izgleda da moj ugovor nije "afektovan" ovom njihovom merom.
"Proverila sam sve na Vašem broju 060xxxxxxx i ne brinite, ograničenja nemate.
Vaš internet je neograničen, a očekivana brzina za paket koji imate je 200 Mb/s.
Brzine prenosa podataka zavise od uređaja koji se koristi za pristup internetu i dostupnosti A1 mreže na koju utiče broj istovremenih korisnika, udaljenost od bazne stanice, aplikacije koje se koriste, itd.
Takođe, možete pokušati da pronađete bolju poziciju u okviru stana, bliže prozoru, ako postoji takva mogućnost."
Meni je, srecom dow brzina gotovo uvek veca od 600 MB/s ( za sada ).
U svakom slucaju po ovom odgovoru izgleda da moj ugovor nije "afektovan" ovom njihovom merom.
Poslednja izmena: