Ma kakvi raniji paketi, to su ovi važeći.Lepo piše za koje je pakete to su verovatno neki stariji pre ovih trenutnih
Bukvalno na dnu stranice i promeniš na "Dodatne informacije".Sad gledam i na sajtu, isto ne vidim negde da pise ovo sto ste postavili gore.
Da sad nađe, piše zadržavaju pravo, ali nisam čuo da su to nekome uradili, do sada. Zbunilo me "Kućni Net Basic" koji je to paket. Pa svi bi ih napustili onda. Ja imam recimo ovaj 50/10 šta je 500 GB ništa.Ma kakvi raniji paketi, to su ovi važeći.
U pravu si. Ovoga nije bilo ranije... Yettel na max paketu daje 4TB po punoj brziniBukvalno na dnu stranice i promeniš na "Dodatne informacije".
Nije stajalo ranije, evo od 22. februara arhivirana verzija
![]()
KućniNet
Uz A1 KućniNet tarife uživaj u neograničenom internetu već od 1.499 dinara mesečno - idealno za tvoj kućni budžet. Instaliraj za minut. Pogledaj ponudu.web.archive.org
Znači i poskupljenje i FUP i smešnih 5 Mbps za 4g.
Devojka ti je rekla istinu.Ja sam korisnik dva meseca puna, potrosio sam ukupno 2.2TB prema NX520 ruteru, paket 300/50 sa TV. Nisam presao tu granicu za mesec dana, ali sam izricito pitao kada sam sklapao ugovor da li je brzina bez ogranicenja podatada i devojka je rekla DA. Paketi su bez merenja kolicine podataka, nije kao ranije, sada su paketi bez ogranicenja. Niti u ugovoru pise bilo gde da su ograniceni. Sad gledam i na sajtu, isto ne vidim negde da pise ovo sto ste postavili gore.
Je li moguce videti nekako ostvareni saobracaj za tekuci period?Ja sam trošio od 600-800 GB mesečno na KN 4G plus (100mbit) za sada nemam ograničenje. Ne verujem da će da sprovode to ograničenje agresivno. Statistički je to verovatno par procenata korisnika, to je ništa a ta negativna reklama im ne treba.
Edit: evo prošli mesec 656GB, piše na računu ostvareni saobraćaj.
Ja imam onaj R ruter i nisam našao tu opcijuJe li moguce videti nekako ostvareni saobracaj za tekuci period?
Yettel je od početka uvođenja 5G interneta imao naznačeno ograničenje. A1 nije.I Yettel i A1 su samo ubacili na sajt ova ograničenja bez da obaveste korisnike koji već koriste uslugu.
Yettel - 4T pa se smanji brzina na 2 mbps.
A1 - 2T pa se smanji na 50 mbps.
*Informacija za najveće pakete
Lepo pise za sve 4g kucne pakete nakon potrosenih gb ide brzina od 5mb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari