Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ovo je toliko konfuzno da jednostavno moram da probam. Ili će da kida, ili će da bude propast - sredina ne postoji.

Ceo taj svet izgleda fenomenalno i vuče na istraživanje..

Taman sto sam zavrsio Alan Wake 2 i bio sam pod utiskom da izgleda predobro, bas me zanima da li moze bolje od toga

U smislu da su Silent Hill 2 (i F) i Alan Wake 2 veći naslovi gde PSSR pravi probleme pa ih tako grupišem zajedno.

Resident Evil Requiem
Kakva igra. Još od Indija nisam ovako bio uvučen u neku igru, sa željom da igram, istražim i temeljno prolazim nivoe.
Dugo sam bio u igračkoj krizi i mučio se igranjem svega i svačega i napokon naslov koji me je vratio u život 🙂
Nisam hteo da diram podešavanja kamere. Ekstra su odradili. Dok se igra sa Grace is prvog lica, devojkom koja se boji situacije u kojoj se nalazi, bojao sam se i ja 🙂 A onda dolazi deo sa Leonom sa kojim sav strah i bes iskališ na okolne zombije i samouvereno melješ sve pred sobom, opet u skladu sa karakterom.
Ljudi se žale da je prekratka, meni je ok, nekako taman.
Definitvno će biti jedna od kandidata za igru godine.

Ne volim iz prvog iako je dizajnirana tako. Dobra kombinacija povratka korenima iz 1990tih i cetvorke. Vrhunska.

Igram AC Mirage, i baš je fino ispeglalo sliku. Tako da i onaj "toggle" radi posao za naslove koji nisu dobili zvaničan patch.

Igra je patila od shimmering-a.

Nisi ni mogao imati probleme vezane za PSSR na base PS5, kad je to upscaler koji je dostupan samo na Pro.

Elem PSSR2 rešava probleme u ovoj igri bez zvaničnog patcha.

Naprave problem pa ga poprave kakvi su to majstori. Šala naravno znamo da je neplanirana nuspajava usled upscalea.

Nisi ni mogao imati probleme vezane za PSSR na base PS5, kad je to upscaler koji je dostupan samo na Pro.

Elem PSSR2 rešava probleme u ovoj igri bez zvaničnog patcha.
Aha, to mi tek nema smisla, ispada onda da bolje radi na base nego na Pro, nidje veze.

Novi PSSR izgleda fenomenalno u GoW Ragnarok! Prošetao sam po Sindrijevoj kući sa onim teksturama drveta i refleksijama na podu, otišao u podešavanja i uključio Enhance PSSR, prošetao ponovo i wow, slika je mnogo mirnija bez onog šuma preko. Voda u Svartalfheimu isto mnogo bolje izgleda, refleksije su jasnije. Ne mogu da se vratim u Asgard sa drvenom arhitekturom, ali to je to otprilike koliko se sećam gde sam primećivao male probleme og PSSR. Baš je dobar upgrade.

Upalih i Spajdermene na kratko i to isto jako lepo izgleda, refleksije su jasnije i generalno nema onog kao "film grain" efekta koji je og PSSR ostavljao, ali nije wow razlika kao u GoW.

TLOU izgleda prelepo, ali meni je i og PSSR izgledao super.

Resio da otkacim cod bo7 ranked pa poceo Marathon
Trudim se ali kako je konfuzna i teska igra,ne mogu da verujem

Cod udri,teske reci i gotovo,ovaj Marathon nauka

Nazad
Vrh Dno