Skroz meh dizajn. X300 Pro mi je lepsi.
Skroz meh dizajn. X300 Pro mi je lepsi.
Šteta što nemaju više jake boje kao što je bila na x200 ultra ona crvena :/
Mislim svakako ja nisam ciljana grupa za ovaj telefon, ali ova nova zelena boja je bas bedna.
Verujem da će crni model biti i najlepši.
Ako je tako, onda je x300u skuplja za 100€ u odnosu na x200u. Tj oko 875€ naspram 775€ od prošle god.Cene su navodno:
12/256gb - 7000 Kineza
12/512gb - 7500
16/512 - 8000
To diktiraju ogromni senzori a pre svih modul tele kamere. Meni ne smeta, to mi je super oslonac za kažiprst, samo me nervira što me sada svi pitaju "jel ti to Xiaomi?" 😜Mate serija Huaveja, Honor, Vivo, Xiaomi, Oppo, zašto su svi preuzeli ringla camera dizajn ? 😀 Do pre jedne, dve generacije, čini mi se da su se skoro svi razlikovali jedan od drugog
Hah kad bi to moglo tako.😂Umesto onog externog objektiva, bolje da su napravili da se cela ta grba pozadi lepo odvrne i kad neću da koristim kameru samo stavim poklopac, tel bude ravan.
Kad kažeš nije, nego Vivo, Oppo ?To diktiraju ogromni senzori a pre svih modul tele kamere. Meni ne smeta, to mi je super oslonac za kažiprst, samo me nervira što me sada svi pitaju "jel ti to Xiaomi?" 😜
Hah kad bi to moglo tako.😂
Kada se cena iz kineske valute konvertuje u €, ispadne tolliko.A di je to bila 775?
Kolko sam na promo videima video, postoji i neka ice snow bela, tako da mislim da će to biti pored crne idealna bojae odvratne li boje,svako ako se uzme ide u masku ali boja je katastrofalna za premium uredjaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari