Šta je novo?

Vivo X300 Series

Šteta što nemaju više jake boje kao što je bila na x200 ultra ona crvena :/
Mislim svakako ja nisam ciljana grupa za ovaj telefon, ali ova nova zelena boja je bas bedna.
Verujem da će crni model biti i najlepši.

Šteta što nemaju više jake boje kao što je bila na x200 ultra ona crvena :/
Mislim svakako ja nisam ciljana grupa za ovaj telefon, ali ova nova zelena boja je bas bedna.
Verujem da će crni model biti i najlepši.

To sam nekako generalno primetio sa flagship telefonima da su boje mnogo dosadnije nego na regularnim modelima. Tipa Pixel koliko dobre boje osnovnih modela ima. Isto i kada je vivo u pitanju, ova tirkizna verzija X300 Pro je banger.

Mate serija Huaveja, Honor, Vivo, Xiaomi, Oppo, zašto su svi preuzeli ringla camera dizajn ? 😀 Do pre jedne, dve generacije, čini mi se da su se skoro svi razlikovali jedan od drugog

Misterija.. mnogo bolje rešenje je kao na oppo x9 pro, iqoo 15, OnePlus 15 itd. Mislim iskreno je neuporedivo.

Ionako mi ide u masku. Iskreno, meni je totalno nebitno. Opet kažem, pravo je čudo šta je sve spakovano u telefonu od 8mm. Da je telefon sa manjom grbom, onda bi bilo štekanja na nečemu drugom, da je sa većom baterijom onda bi bilo zašto je toliko širok. Dok god ima napredaka, top. Ne bih da zanovetam oko stvari koje nisu ni mogle nešto srećnije da se reše, ili je bilo prekomplikovano redizajnirati sve od 0. Neka upegaju sve ove kamere, bateriju i proces i od mene sve pet.

Mate serija Huaveja, Honor, Vivo, Xiaomi, Oppo, zašto su svi preuzeli ringla camera dizajn ? 😀 Do pre jedne, dve generacije, čini mi se da su se skoro svi razlikovali jedan od drugog
To diktiraju ogromni senzori a pre svih modul tele kamere. Meni ne smeta, to mi je super oslonac za kažiprst, samo me nervira što me sada svi pitaju "jel ti to Xiaomi?" 😜

Umesto onog externog objektiva, bolje da su napravili da se cela ta grba pozadi lepo odvrne i kad neću da koristim kameru samo stavim poklopac, tel bude ravan.
Hah kad bi to moglo tako.😂

A di je to bila 775?
Kada se cena iz kineske valute konvertuje u €, ispadne tolliko.
Verzija 12/265 je prošle godine bila 6500 jena, a sada će možda biti 7000

Naravno verzija 512gb je još skuplja. I sajtovi poput Tradingshenzhen ili wanda mobile se dodatno ugrađuju. Tako da krajnja cena bude oko 1000e ili malo više

I official spec kamera.

• 200MP Sony LYTIA 901 (1/1.12") 35mm Main unit (OIS) / CIPA 6.5
  • 200MP HP0 (3.7x) 85mm Periscope Telephoto (1/1.4") (3° OIS) / CIPA 7.0
  • 50MP LYT-818 (1/1.28") UW (2° OIS) / CIPA 6.0
  • 5MP Blueprint Original Color Camera / Multispectral Lens

Poslednja izmena:
Pored x300 Ultre, uvek je tu i PRO varijanta kao opcija jer je realno odličan uređaj, Oppo PRO i ULTRA takođe, tako da, izbora ima, videće se sve za nekih mesec dana kada prođu testovi i poređenja.
- Ne znam kakvo je stanje sa Xioami Ultrom, nekako se najmanje pominje.

e odvratne li boje,svako ako se uzme ide u masku ali boja je katastrofalna za premium uredjaj

X300s kamera setup kao na x300 malom( dosta mala grba ). Mislim da ovaj neće imati band20 i da će biti isključivo samo za Kinu.

Ako je verovati ovom klipu, ipak 7k baterija na kineskom modelu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno