Dokle god nema zvanicne garancije sve je macka u dzaku ali smo svesni togaSvakako dobra informacija da kakva takva podrška opet postoji. Makar se i čekalo malo. E sad, kapiram da je praksa nešto drugo, ali opet, bolje i to nego ništa.
I ja takodje,ni ne gledam global ,prvensrveno batetija i snimanje razgovora ,sve ostali namestim kao na globalu tako da .....Neka svako kupuje koju god hoće verziju, ja sam odavno rešio da samo kinesku verziju uzimam kad su u pitanju Oppo i Vivo.
Snimanje razgovora, veća baterija, manja cena, nije li dovoljno za odluku!?
Ne znam kad će Oppo Ultra, nešto slično je bilo rečeno, koji dan kasnije. To su realno stvari koje se prate, kojim se čovek nada.27.03 se navodi kao datum za izlazak x300 ultra,videcemo
Iskreno, meni je bela brutalna. Nadam se da će je biti..![]()
The vivo X300 Ultra will bring a significant upgrade to audio quality
It will enhance its 4-mic array with concert and vocal mode, bring a bigger top speaker. The vivo X300 Ultra will bring a host of improvements compared to...m.gsmarena.com
Edit:
The Vivo X300 Ultra is said to arrive in four configurations: 12GB+256GB, 12GB+512GB, 16GB+512GB, and 16GB+1TB. The top-end model is tipped to include satellite communication support. Color options mentioned in the leak include green, black, and silver.
A Zelena, ako je ona koja je prikazana na mwc-u u Barseloni, izgleda baš bledunjavo i bezveze za jedan uređaj tog kalibra.Iskreno, meni je bela brutalna. Nadam se da će je biti..
Ispade po ovom s26u bolji sto mi neverovatno ,u svskom slucaju njega uzimam za ozbiljno
A sto se cene tice ocekivano skroz, na nasu zalost
Upravo ušao da podelim. Plus suptilno u drugom tekst rečeno da je za očekivati povećanje u ceni u odnosu na inicijalno planiranu zbog problema sa snabdavenjem mikročipova.![]()
vivo details new color science coming to the X300 Ultra and X300s
The goal is to offer a professional camera-grade look without over-processing and artificial HDR. The vivo X300 Ultra is set to make its debut later this...m.gsmarena.com
Sada će svaki dan ovakve vesti dok ga ne predstave. Navodno 30 mart.
Pa ne znam može li overall uredjaj x100u da bude bolji od x300u. Nerealno mi deluje. Možda eventualno u onom segmentu gde 1inch senzor da prednost jer se fizika teško pobedjuje, ali overall VS, VS, mislim da je teško. Naročito video deo koji ako se sećam dobro, na x100 verzijama nije bio nešto sjajan..Ja sam lovu za 300u spremio.
Jedva cekam da ga kupim, zakljucim da je x100 ultra ipak bolji i prodam te u procesu izgubim bar 100e.
Sve to stoji, problem sa vivom novije generacije je sto jako vole ai proljepsavanje lica, cak i kad sve iskljucis on neki beautify puca.Pa ne znam može li overall uredjaj x100u da bude bolji od x300u. Nerealno mi deluje. Možda eventualno u onom segmentu gde 1inch senzor da prednost jer se fizika teško pobedjuje, ali overall VS, VS, mislim da je teško. Naročito video deo koji ako se sećam dobro, na x100 verzijama nije bio nešto sjajan..
Da, AI lica je znao da pretara na x200 serijama.. Mada u nekom od ovih tekstova beše kao rečeno da će koža na x300u imati drugačiji, prirodniji ton - filter itd. E sad, šta će i kako to biti, videće se. Neki vid Ai sredjivanja mi je i ok, ali voštane figure, ipak preterano.. Što se tiče 35mm kamere, haha tu nažalost nema pomoći. Lična preferenca je krajnja odluka..Sve to stoji, problem sa vivom novije generacije je sto jako vole ai proljepsavanje lica, cak i kad sve iskljucis on neki beautify puca.
Drugi problem, zasto nisam ostavio x200u npr, je da mi 35mm za svakodnevnicu ne lezi nikako.
Al eto, probam svaki, tako cu i 300 ultra, a ove godine polazem vise nade u x9u.
Ljudima kojima nije kamera u apsolutnom fokusu, x300s bi možda bio i bolja opcija. Dimensity 9500, uz 7100 mah, ima da bude poprilično dobra stvar za day to day use.Predstavljanje zakazano za 30. mart a kapacitet baterije je izgleda "samo" 6600 mah
Pogledajte prilog 532421Pogledajte prilog 532422Pogledajte prilog 532423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari