Šta je novo?

Vivo X300 Series

Svakako dobra informacija da kakva takva podrška opet postoji. Makar se i čekalo malo. E sad, kapiram da je praksa nešto drugo, ali opet, bolje i to nego ništa.
Dokle god nema zvanicne garancije sve je macka u dzaku ali smo svesni toga

Neka svako kupuje koju god hoće verziju, ja sam odavno rešio da samo kinesku verziju uzimam kad su u pitanju Oppo i Vivo.

Snimanje razgovora, veća baterija, manja cena, nije li dovoljno za odluku!?
I ja takodje,ni ne gledam global ,prvensrveno batetija i snimanje razgovora ,sve ostali namestim kao na globalu tako da .....

Ja ipak više volim skuplju verziju bez razloga, widgete na srpskom i google vesti na swipe. Nebitna mi je baterija na telefonu, cena i sve ostale sitnice.

Ko uvek kada hajpuju, korišćen onaj tele kit ili čak i oba.

Nešto sam primetio pri analizi uporednih slika sa drugih konkuretnih modela, Vivo ima najviši iso, recimo na svakoj slici u poređenju sa Xioami ultra i Huavej Pura, iso zna da bude duplo, a nekad i 3x. Kapiram da je zbog razlike u senzoru, ali mi je opet, ne mislim da bi trebalo toliko veliku razliku da pravi kada se ostale stvari podese.. Mada ne mogu da kažem da se šum primećuje, ali bi svakko bilo bolje da je iso niži.

Edit:
The Vivo X300 Ultra is said to arrive in four configurations: 12GB+256GB, 12GB+512GB, 16GB+512GB, and 16GB+1TB. The top-end model is tipped to include satellite communication support. Color options mentioned in the leak include green, black, and silver.

Edit:
The Vivo X300 Ultra is said to arrive in four configurations: 12GB+256GB, 12GB+512GB, 16GB+512GB, and 16GB+1TB. The top-end model is tipped to include satellite communication support. Color options mentioned in the leak include green, black, and silver.
Iskreno, meni je bela brutalna. Nadam se da će je biti..

Ispade po ovom s26u bolji sto mi neverovatno ,u svskom slucaju njega uzimam za ozbiljno
A sto se cene tice ocekivano skroz, na nasu zalost

Ispade po ovom s26u bolji sto mi neverovatno ,u svskom slucaju njega uzimam za ozbiljno
A sto se cene tice ocekivano skroz, na nasu zalost

Razmenjuju udrace. S tim da je ovo samo možda trećina poređenja, fali prednja kamera, i video sa prednje, i video sa zadnje, kao i slike ljudi.

Mene licno prednja kamera ne zanima ne koristim je uopste,ne znam da li sam opalion10ak selfija u zovotu. Ovaj lik je ,bar po meni uvek bio realan

Sada će svaki dan ovakve vesti dok ga ne predstave. Navodno 30 mart.
Upravo ušao da podelim. Plus suptilno u drugom tekst rečeno da je za očekivati povećanje u ceni u odnosu na inicijalno planiranu zbog problema sa snabdavenjem mikročipova.

Ja sam lovu za 300u spremio.
Jedva cekam da ga kupim, zakljucim da je x100 ultra ipak bolji i prodam te u procesu izgubim bar 100e.
Pa ne znam može li overall uredjaj x100u da bude bolji od x300u. Nerealno mi deluje. Možda eventualno u onom segmentu gde 1inch senzor da prednost jer se fizika teško pobedjuje, ali overall VS, VS, mislim da je teško. Naročito video deo koji ako se sećam dobro, na x100 verzijama nije bio nešto sjajan..

Pa ne znam može li overall uredjaj x100u da bude bolji od x300u. Nerealno mi deluje. Možda eventualno u onom segmentu gde 1inch senzor da prednost jer se fizika teško pobedjuje, ali overall VS, VS, mislim da je teško. Naročito video deo koji ako se sećam dobro, na x100 verzijama nije bio nešto sjajan..
Sve to stoji, problem sa vivom novije generacije je sto jako vole ai proljepsavanje lica, cak i kad sve iskljucis on neki beautify puca.
Drugi problem, zasto nisam ostavio x200u npr, je da mi 35mm za svakodnevnicu ne lezi nikako.

Al eto, probam svaki, tako cu i 300 ultra, a ove godine polazem vise nade u x9u.

Sve to stoji, problem sa vivom novije generacije je sto jako vole ai proljepsavanje lica, cak i kad sve iskljucis on neki beautify puca.
Drugi problem, zasto nisam ostavio x200u npr, je da mi 35mm za svakodnevnicu ne lezi nikako.

Al eto, probam svaki, tako cu i 300 ultra, a ove godine polazem vise nade u x9u.
Da, AI lica je znao da pretara na x200 serijama.. Mada u nekom od ovih tekstova beše kao rečeno da će koža na x300u imati drugačiji, prirodniji ton - filter itd. E sad, šta će i kako to biti, videće se. Neki vid Ai sredjivanja mi je i ok, ali voštane figure, ipak preterano.. Što se tiče 35mm kamere, haha tu nažalost nema pomoći. Lična preferenca je krajnja odluka..

A Kinezi baš vole da udaraju voštana lica. Nadam se da će makar na global uređaju to da izbace ili smanje.

Predstavljanje zakazano za 30. mart a kapacitet baterije je izgleda "samo" 6600 mah

Pogledajte prilog 532421Pogledajte prilog 532422Pogledajte prilog 532423
Ljudima kojima nije kamera u apsolutnom fokusu, x300s bi možda bio i bolja opcija. Dimensity 9500, uz 7100 mah, ima da bude poprilično dobra stvar za day to day use.

Inače, evo onoga na čemu su se pojedini žalili: "There’s a new in-house colour system inspired by film photography called Blueprint Native Color. It prioritises more natural skin tones, better handling of light and shadow, and images that look less processed. ". Bar usvajaju neki vid imputa od strane publike.

Nazad
Vrh Dno